2014 in blogging

2014 a fost un an bun si pentru pandutzu.com, care s-a bucurat de trafic din plin, mai ales la inceputul anului trecut. La fel ca anul trecut, m-am gandit ca ar fi frumos sa fac o scurta recapitulare a celor mai importante momente din aceasta perioada.

Asa cum o sa vedeti si din infograficul de mai jos (e ultimul, promit), se pare ca anul asta au avut foarte mare succes articolele de tipul “cea mai” si “cum sa”. Am avut si un pic de “bulan” ca unele subiecte s-au viralizat destul de bine pornind de pe blogul meu, dar cred ca si bulanul asta ti-l faci singur daca stii cum sa pui problema.

 2014 in blogging

Se pare ca in 2014 am fost un pic mai lenes ca in 2013. Am scris doar 236 de articole, cu 14 mai putin ca anul trecut si cu 36 mai putin ca in 2012. Cea mai lenesa luna a fost mai, cu doar 14 articole, iar cea mai aglomerata a fost, surprinzator, ianuarie, cu 29 de articole.

Urmarind graficele, se poate spune ca am inceput bine in primele trei luni, dar ulterior m-am cam lasat pe tanjeala. Sper sa nu se repete acest lucru si anul acesta. Hai sa vedem insa cum a fost 2014 in blogging pe pandutzu.com.

Pe langa articolele din top 10 au fost insa si alte articole de care sunt mandru si la care am muncit mai mult, dar care n-au fost la fel de vizitate, dar asta nu e un motiv de disperare sau suparare. Profit de ocazie si vi le prezint acum:

[divider2]

[column size=”1-2″]

[list style=”blue”]

[/list]
[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

[list style=”orange”]

[/list]
[/column]

Les Elephants Bizarres on tour-33

[divider2]

In 2014 s-a marit si numarul de campanii platite si am colaborat foarte bine cu agentiile de PR & Digital de la noi. Am inceput cu #TuFaciVara de la Algida, dupa care mi-am luat vacanta la Casa Lipton si-am sustinut proiectele Planifica Neprevazutul si AlcoHelp by ALIAT.

Am fost aproape si de sport si am sprijinit campania Rexona din acest an si-am descoperit ca e mai distractiv sa faci miscare in grup, precum si proiectul Cupa 1 si am fost maestru de ceremonii la Cupa Fresh Ping-Pong. De asemenea, am experimentat si o luna de Full Body Ignition si a fost tare bine.

Am fost propus ca erou urban de catre KFC si am fost alaturi de Nescafe la DreamHack Masters 2014. Pe final de an am participat si la un treasure-hunt delicios alaturi de Leonidas, am fost complice la povestea #FocusOnHer si am shareuitfericit alaturi de Telekom si am fost colindat de Trupa cu Ler.

[divider2]

Sziget Festival 2014 (day 5) -116

Blogul mi-a adus si cateva acreditari pe la evenimentele la care mi-am dorit sa ajung. Pe langa deja traditionalele Sziget Festival si Electric Castle, anul acesta am fost acreditat si la TIFF 2014, concertul 30 Seconds to Mars, Harlem Globetrotters si la Blaj aLive, Balkanik Festival si Padina Fest.

Am dat si inapoi catre voi niste lucruri, iar prin intermediul concursurilor organizate aici ati putut castiga invitatii la The Color Run, bilete la teatru, invitatii la concerte, festivaluri sau evenimente sau chiar si ciocolata.

[divider2]

A fost un an misto in care am reusit sa cresc si pagina de Facebook (am depasit si pragul psihologic de 2048 de fani), iar cu acest articol inchei si seria “2014 in…”. Pentru 2015 imi propun sa scriu mai des, poate chiar zilnic, si sa va ofer informatii utile care sa va faca sa reveniti.

Hai s-avem un an misto!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.