Cum a fost la Marea Intalnire

Luni seara, pe un frig crancen ne-am adunat cu mic cu mare in Piata George Enescu din Bucuresti pentru a asista la ultimul concert al trupei Vunk din Bucuresti din acest an si pentru a lua parte la Marea Intalnire dintre Cornel Ilie si EA.

Povestea lor de dragoste a inceput acum trei saptamani in urma unui mic incident despre care v-am povestit aici. Eram nerabdrator s-o vad cum arata si pot spune ca am fost deloc dezamagit.

Vunk - #focusonher-5

Concertul a inceput in jurul orei 20:00 cu cateva proiectii foarte misto pe Muzeul de Arta in care-am zarit-o si pe EA. Nu stiu cati s-au prins inca de-atunci despre cine este vorba, dar eu am fost incantat sa aflu ca o cunosteam destul de bine pe sora ei.

Vunk - #focusonher-1 Vunk - #focusonher-2 Vunk - #focusonher-3 Vunk - #focusonher-4

Show-ul a continuat cu piesele celebre ale baietilor de la Vunk: “Asa si?”, “Scapa-ma de ea”, “Numai la doi” sau “Pierderea lor” sunt doar cateva din melodiile incluse in setlist.

Momentul culminant al concertului a fost pe piesa “La nebunie”, atunci cand am asistat si la intalnirea dintre cei doi. EA era de fapt o frumoasa masina care i-a atras atentia lui Cornel Ilie.

Vunk - #focusonher-16

Am asistat asadar la lansarea noului Ford Focus, care vine cu un look nou si cu o forma mult indrazneata si in acelasi timp foarte atragatoare. Il inteleg acum pe Cornel de ce s-a indragostit de EA.

Vunk - #focusonher-19 Vunk - #focusonher-20 Vunk - #focusonher-21

Cornel s-a intors apoi pe scena, iar concertul a continuat cu cei doi urmarindu-se de la distanta peste marea de oameni prezenti la concert.

Vunk - #focusonher-8 Vunk - #focusonher-22 Vunk - #focusonher-24 Vunk - #focusonher-25

 La finalul concertului am avut ocazia sa vedem in premiera si noul videoclip al trupei Vunk, pentru piesa “La nebunie”, care a fost filmat in intregime intr-un Ford Focus. Va invit sa-l urmariti – aici – cu tot cu versuri, ca de obicei.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.