Dupa o luna de Full Body Ignition

Luna septembrie a fost una plina de miscare in care am reusit sa ajung intr-o forma fizica foarte buna. Principalul responsabil pentru asta a fost Valentin Bosioc, alaturi de care am luat parte la programul Full Body Ignition.

Daca dupa prima saptamana eram cu totii rupti in doua de la febra musculara, urmatoarele saptamani s-au dovedit mai “lejere”, in ciuda faptului ca intensitatea antrenamentelor a crescut de la sedinta la sedinta.

Cui pe cui se scoate si cu cat faci mai multa miscare, cu atat ai mai putina febra musculara. Ce mi-a placut foarte mult la antrenamentele FBI a fost ca de fiecare data lucram toate grupele de muschi. In felul asta tineam alert tot corpul si dezvoltam o rezistenta mult mai mare cu fiecare sedinta.

Pe langa faptul ca am reusit sa dau jos 2 kg (habar n-am daca e mult sau putin pentru 12 sedinte), pentru mine cel mai important lucru a fost mi-am imbunatatit tonusul muscular si ca acum sunt intr-o forma fizica numai buna de atacat primul meu semi-maraton.

E indicat ca atunci cand te pregatesti pentru alergari mai lungi, sa faci si alt fel de exercitii in afara de alergat, iar eu fix asta am incercat sa fac.

Inca mai am de lucru la nutritie si trebuie sa scap de obiceiul haotic de a manca orice si oricand. Un prim pas a fost sa tinem un jurnal al meselor zilnice si sa incercam sa mancam intotdeauna micul dejun.

pandutzu extenuat

Eu unul ma declar multumit de ce-am realizat luna asta, dar consider ca pentru rezultate mai bune, e indicat sa mergeti cel putin vreo doua-trei luni la Full Body Ignition. Dupa o luna, abia iti intri in ritm si poti sa incerci sa fortezi si mai mult.

Inscrierile pentru seria de octombrie inca mai sunt deschise (nu mai sunt insa foarte multe locuri disponibile), asa ca daca va intereseaza un astfel de antrenament, va recomand sa va inscrieri cat mai repede, sau sa urmariti anunturile pentru grupa de noiembrie.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.