Eu sunt Pandutzu si mananc inghetata chiar si cand ploua

Va spuneam la finalul saptamanii trecute ca imi doresc foarte mult sa vina vara. Am incercat eu sa o aduc mai repede cu un playlist tematic, dar vad ca n-am reusit inca. Azi am zis sa incerc ceva mai “puternic” si mi-am cumparat o inghetata.

Da, stiu ca afara e inorat si ploua, dar eu sunt in stare sa mananc inghetata si la -20 de grade. Din pacate n-am mai apucat sa fac si poza, pentru ca  mi-era atat de pofta incat numai de poze n-aveam eu chef atunci :)).

Algida - Tu Faci Vara

Scrolluind pe Facebook am observat ca nu sunt singurul care vrea sa aduca vara mai repede cu inghetata. Cei de la Algida mi-au luat-o inainte si pe 8 si 15 martie au organizat o caravana in Cluj si respectiv Bucuresti, in cadrul careia  au iesit in strada si le-au adus oamenilor vara “mai aproape” oferindu-le inghetata din editia limitata “Tu faci vara”.

Nu stiu cum am putut sa ratez caravana cand a fost in Bucuresti, dar pentru a nu mai repeta situatia le-am dat like celor de la Algida Romania pe Facebook, ca sa fiu pe faza la urmatoarea caravana.

Voi ati incercat inghetata in editie limitata de la Algida?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.