Eu sunt Pandutzu si mananc inghetata chiar si cand ploua

Va spuneam la finalul saptamanii trecute ca imi doresc foarte mult sa vina vara. Am incercat eu sa o aduc mai repede cu un playlist tematic, dar vad ca n-am reusit inca. Azi am zis sa incerc ceva mai “puternic” si mi-am cumparat o inghetata.

Da, stiu ca afara e inorat si ploua, dar eu sunt in stare sa mananc inghetata si la -20 de grade. Din pacate n-am mai apucat sa fac si poza, pentru ca  mi-era atat de pofta incat numai de poze n-aveam eu chef atunci :)).

Algida - Tu Faci Vara

Scrolluind pe Facebook am observat ca nu sunt singurul care vrea sa aduca vara mai repede cu inghetata. Cei de la Algida mi-au luat-o inainte si pe 8 si 15 martie au organizat o caravana in Cluj si respectiv Bucuresti, in cadrul careia  au iesit in strada si le-au adus oamenilor vara “mai aproape” oferindu-le inghetata din editia limitata “Tu faci vara”.

Nu stiu cum am putut sa ratez caravana cand a fost in Bucuresti, dar pentru a nu mai repeta situatia le-am dat like celor de la Algida Romania pe Facebook, ca sa fiu pe faza la urmatoarea caravana.

Voi ati incercat inghetata in editie limitata de la Algida?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.