#TuFaciVara cu Algida

Pentru ca saptamana asta a inceput cu o vreme chiar faina (in Bucuresti cel putin), am zis sa sarbatoresc cu o inghetata. Si cum voiam eu sa-mi cumpar linistit Big Milk-ul cel de toate zilele cu vara, aflu ca primesc bonus inca o inghetata in editie limitata “Tu Faci Vara” de la Algida.

M-am interesat apoi de toata treaba asta si-am aflat ca e o promotie nationala care dureaza pana la finalul lunii aprilie, astfel ca la orice inghetata Algida cumparata (Big Milk, Napoca, Magnum, Cornetto, Calippo, Twister) consumatorii primesc gratis o inghetata in editie limitata “Tu faci vara”.

Tu Faci Vara

Inca n-am gustat si inghetata primita gratis pentru ca momentan e inca la congelator si o pastrez pentru mai tarziu. Sunt convins insa ca n-are cum sa nu fie buna :D .

Se pare ca cei de la Algida sunt pusi pe fapte mari si chiar vor sa aduca vara mai repede. Despre caravanele lor de prin Bucuresti si Cluj in cadrul caroraa au impartit inghetata trecatorilor v-am povestit saptamana trecuta.

Voi stiati de promotia asta de la Algida?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.