Cornel Ilie o intalneste in sfarsit pe EA

Luni, 24 noiembrie 2014, Cornel Ilie ne invita la un concert special Vunk, in piata Revolutiei din Bucuresti in care el spera sa o gaseasca in sfarsit pe EA.

Nu stiu cati dintre voi ati urmarit povestea din ultimele doua saptamani de pe pagina lui de Facebook, asa ca o sa va fac un scurt rezumat.

#focusonher

Pe la inceputul acestei luni, Cornel a avut un mic accident, care s-a transformat in ceva mai frumos, pentru ca atunci a vazut-o pe EA si s-a indragostit pe loc.

Pentru ca era prea vrajit de moment, n-a fost pe faza sa-i afle si numele. Avand la dispozitie doar cateva poze facute de un coleg de trupa (nu foarte clare), a inceput cautarea prin mediul online. Share-uri peste share-uri in speranta ca EA se va recunoaste si se vor reintalni.

#focusonher - poza

Apoi, Cornel a zis sa duca lucrurile la un nou nivel si i-a dedicat EI piesa “La nebunie”, probabil noul single Vunk, realizand un lip-sync amuzant in masina.

Mi-a placut ideea asta si am zis sa viralizam un pic toata treaba asta, asa ca m-am suit pe bicla, am montat o camera pe ghidon si am facut si eu un clip asemanator.

Se pare insa ca n-am fost chiar singurul care a facut asta, pentru ca aceasta initiativa au avut-o si Paul Ipate, Vlad Petreanu, Cristi China, Dragos Asaftei, Mihai Morar, Sebastian Cotofana si Andreea Burlacu.

Cineva mai priceput a urmarit toata nebunia asta si-a facut un colaj chiar fain cu toti cei care s-au gandit sa-l ajute pe Cornel Ilie.

Se pare insa ca n-a reusit sa dea de EA inca, asa ca pe 24 noiembrie, Cornel Ilie organizeaza un concert special in Piata Revolutiei, acolo unde spera sa fie si EA si sa se reintalneasca in sfarsit.

Eu cu siguranta o sa fiu acolo pentru ca sunt tare curios s-o vad si eu pe cea pentru care ne-am “dat peste cap” in ultimele saptamani.

Intrarea o sa fie libera, asa ca sper sa fim cat mai multi acolo pentru a-i felicita. Let’s #focusonher!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.