Hai cu mine intr-o expeditie in salbaticie #pebune

Cei de la KFC cauta eroul urban al blogosferei si pentru ca sunt pasionat de muzica, m-au inclus si pe mine printre cei patru nominalizati, la categoria urban music.

Au creat si o pagina speciala pe site pentru asta, acolo unde voi puteti sa va votati bloggerul preferat (adica pe mine). Facand asta aveti sasa de a castiga o expeditie salbatica alaturi de Doru Panaitescu si de bloggerul castigator: traseu offroad, wild safari si tehnici de supravietuire.

Eroul Urban - KFC

Ma bucur foarte mult pentru ca m-au inclus si pe mine in aceasta competitie si imi doresc foarte mult sa castig. Ma gandesc ca voi cei care ma cititi. ati aflat de multe ori de concerte sau festivaluri misto de la mine. Sau ca ati descoperit o piesa sau un videoclip proaspat lansat, direct de pe acest blog.

Ca sa nu mai zic de versuri, pentru ca de foarte multe ori eram pe prima pozitie in cautarile de pe Google pentru versurile unor melodii.

De cand sunt Editor Deezer, v-am ajutat sa descoperiti trupe si artisti noi, care acum probabil ca ii ascultati destul de des. Daca voi considerati ca am fost un fel de erou pentru voi, va invit sa ma votati.

Daca doar va place de moaca mea, puteti sa ma votati oricum :D. Sper ca la finalul concursului, adica pe 30 septembrie, sa va pot anunta ca unul dintre voi o sa plece in expeditia in salbaticie alaturi de mine si de Doru #pebune.

Mult succes tuturor! Va las acum cu unul din playlist-urile pe care le-am facut de curand pe Deezer.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.