Salv’amorosii Planifica Neprevazutul ajung pe litoral

Weekend-ul acesta si weekend-ul viitor veti avea sansa sa va intalniti pe plajele din Costinesti si Vama Veche cu Salv’amorosii Planifica Neprevazutul.

Vacantele de vara la mare inseamna in mare parte distractie, plaja si buna dispozitie. Uneori insa, tinerii sunt luati de val si uita de metodele contraceptive si ajung sa se trezeasca cu vesti neprevazute apoi.

Salv'amorosii

Salv’amorosii vin insa in ajutorul celor care au avut astfel de probleme si vor lua cu asalt la finalul acestei saptamani (23-24 august) si la finalul saptamanii viitoare (30-31 august) statiunile Costinesti si Vama Veche.

Salv’amorosii, voluntari ai Societatii de Educatie Contraceptive si Sexuale (SECS) si ai campaniei Planifica Neprevazutul, si-au propus sa vina in ajutorul celor care au accidente pe uscat, contrar salvamarilor, care intervin in caz de accident in apa.

Salv'amorosii pe uscat

Acestia vor fi usor de recunoscut pentru ca vor purta costume portocalii si vor oferi informatii in ceea ce priveste contraceptia de urgenta si alte solutii de urgenta pe care trebuie sa le avem in vedere.

De asemenea, Salv’amorosii le vor oferi tinerilor un ghid de supravietuire pe litoral si carti de joc, ca sa le faca vacanta mai frumoasa si mai relaxanta.

Sfaturi de supravietuit pe litoral Sfaturi de supravietuit pe litoral 2

Cei care ii intalnesc vor avea ocazia sa faca poze cu Salv’amorosii, intr-o rama personalizata. Pozele vor fi publicate ulterior pe pagina de Facebook Planifica Neprevazutul.

Daca isi vor da tag in poza pe care au facut-o alaturi de Salv’amorosii, vor intra in tragere la sorti pentru unul dintre cele 13 premii oferite in cadrul unui concurs (3 perechi de casti, 5 genti si 5 perechi de palete de ping pong).

[divider2]

Eu o sa ajung abia weekend-ul viitor pe litoral si abia astept sa ma intalnesc cu Salv’amorosii. Ce parere aveti despre aceste initiative?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.