Hai sa rexperimentam miscarea impreuna!

Cei de la Rexona au lansat de curand o aplicatie de Facebook foarte interesanta prin imtermediul careia puteti afla ca de fapt faceti mai multa miscare decat credeti.

In plus, puteti castiga bratari de monitorizare a activitatilor fizice, o bicicleta, vouchere pentru produse sportive si multe kituri Rexona.

rexperimentul rexona

Cu mare bucurie va anunt ca fac si eu parte din aceasta aplicatie si ca puteti castiga aceste premii si cu ajutorul meu. Mecanismul de participare este foarte simplu asa ca sper ca nu o sa aveti mari probleme sa participati la concurs.

Trebuie doar sa accesati aplicatia urmand acest link, sa selectati echipa preferata – adica ALIN si FLAVIA, iar apoi sa urmati pasii descrisi de aplicatie.

Va invit asadar sa intratiti si voi in joc urcand cat mai rapid scarile virtuale, apasand tastele indicate.  Daca reusiti sa adunati minim 350 de puncte, va calificati in tragerea la sorti pentru marile premii Rexona:  o bicicleta, un voucher pentru echipament sportiv si kit-uri de produse Rexona.

Pandutzu si Flavia Mihaisan

Daca alegeti echipa noastra, sunteti inscrisi in cea de-a doua tragere la sorti, prin intermediul careia puteti castiga una din cele doua bratari de monitorizare a activitatii fizice oferite de noi. Asa ca ar fi bine sa adunati cat mai multe puncte pentru echipa ALIN si FLAVIA.

Nu uita sa-ti lasi datele la final pentru a intra in tragerea la sorti. Regulamentul complet poate fi consultat aici.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.