Ultimul weekend de distractie la Casa Lipton

La finalul lunii mai ajungeam pentru prima data la Casa Lipton din Costinesti pentru a o pregati pentru valul de turisti ce avea sa-i primeasca in aceasta vara.

Ne-am distrat tare rau atunci confectionand masute din anvelope, abajururi si pictand mese, iar apoi, pe la mijlocul lunii iunie am fost s-o si inauguram cu un party de zile mari alaturi de Sore, Dorian, Iulian Moga si toata gasca de bloggeri si jurnalisti invitati.

Casa Lipton-2

Weekend-ul trecut m-am reintors la Casa Lipton, de data asta doar pentru relaxare dupa vara agitata pe care-am avut-o pana acum. M-am bucurat sa ma reintalnesc cu aceeasi atmosfera de vacanta si sa vad ca decoratiunile facute de noi inca au rezistat.

Marea a fost insa destul de agitata si pot spune ca m-a panicat un pic inainte de triatlonul din weekend-ul acesta. Proba de inot are loc in mare, lucru cu care nu ma simt neaparat confortabil daca avem de-a face cu valuri foarte mari.

Casa Lipton-3

Asta nu ne-a impiedicat insa sa ne balacim mai pe la mal si sa ne luptam cu valurile. Stiam eu ca trebuia sa-mi iau si salteaua. Ar fi mers un pic de “surfing”.

Mi-am potolit setea de “adrenalina” jucand frisbee in fata Casei Lipton. Ati spune ca n-are ce sa fie asa spectaculos la un joc de frisebee, dar atunci cand esti cat pe ce sa cazi de pe faleza intr-un plonjon extrem pentru a prinde frisbee-ul, va zic eu ca se lasa cu adrenalina.

Casa Lipton-4

Din fericire n-a fost ranit niciun urs panda in acest weekend, asa ca am privit toata intamplarea cu amuzament. De fapt asta mi-a placut la toata nebunia asta cu Casa Lipton. De fiecare data a fost foarte distractiv si amuzant si-am putut sa ma bucur intr-adevar de #ovarapezi.

Muzica n-a lipsit nici ea si daca in timpul zilei, pe plaja ascultam hiturile acestei veri de la OLiX si gasca lui de la Kiss FM (ei au stat 9 saptamani la Costinesti – nu e asa usor cum pare), serile ne prindeau in White Horse sau chiar in Vama (era pacat sa nu dau o fuga si pana acolo).

Alaturi de mine a fost si castigatoarea concursului pe care l-am lansat pe blog la inceputul acestei campanii, care a venit la randul ei insotita de o prietena. Gasca de fete s-a marit apoi si m-am trezit astfel singurul baiat intre 5 fete… partea buna e ca nu m-a plouat….

Ele s-au bucurat mai mult de razele soarelui si-au reusit sa-si uniformizeze destul de bine bronzul. Eu am preferat insa sa ma odihnesc si sa dorm un pic mai mult dimineata. Poate din aceasta cauza am si ratat de fiecare data rasaritul

Casa Lipton-1

Casa Lipton a fost plina de vizitatori vara aceasta, unii dintre ei castigand un sejur de o saptamana acolo gratie codurilor de sub capacele de Lipton, iar altii weekend-uri prelungite in urma concursurilor de pe pagina de facebook Lipton.

Mi s-a potrivit foarte bine aceasta campanie si mi-ar placea ca si anul viitor sa mergem la Casa Lipton. Mie personal mi-a placut cel mai mult la inaugurare, poate si pentru ca inca nu era atat de mare agitatie prin statiune si ne puteam distra in voie, fara sa deranjam sau sa fim deranjati de altii.

Casa Lipton-5

Costinestiul nu e chiar asa rau cum credeam, iar preturile sunt chiar mai mici ca in Vama Veche. Eu am mancat de fiecare data foarte bine la Terasa Famagusta care se afla fix langa Casa Lipton.

De distrat ai unde sa te distrezi si daca nu-ti plac localurile din Costinesti, poti oricand sa pleci in celelalte statiuni din apropiere.

Casa Lipton-2-2

Pe final va invit sa citit si celelalte povesti ale colegilor mei care au fost vara asta la Casa Lipton pentru a vedea si voi cum s-au distrat fetele de la TravelGirls, Elena, Dragos, Carmen, Ina, Andreea si Isabela.

Distractia continua pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea, acolo unde va asteapta in continuare concursuri cu premii constand in ochelari de soare si baxuri de Lipton Mojito.

Casa Lipton-1-2

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.