Harlem Globetrotters au facut spectacol la Bucuresti in a doua zi de Paste

Luni dupa-amiaza i-am vazut pentru prima data, dar cu siguranta nu ultima, pe cei de la Harlem Globetrotters intr-un spectacol inedit pe terenul de baschet.

Celebra echipa americana a reusit sa ne uimeasca (pe mine si ceilalti 4000 de spectatori din Sala Polivalenta) cu trucurile lor si cu momentele amuzante pe care le-au oferit.

Harlem Globetrotters -3

Am avut parte de un meci atipic de baschet, intre The Harlem Globetrotters si World All Star Team, in timpul caruia s-au schimbat regulile jocului, in functie de alegerile spectatorilor.

Din cand in cand, aveam parte de diverse challenge-uri, de la dunk-uri cu piciorul  la dunk-uri cu doua mingi in acelasi timp.

Harlem Globetrotters -4 Harlem Globetrotters -5 Harlem Globetrotters -6 Harlem Globetrotters -7

De asemenea, jucatorii de la HG au facut tot soiul de farse atat oponentilor, cat si arbitrului sau antrenorilor. De cateva ori au chemat chiar si oameni din public pentru a-i ajuta la niste trick-uri.

Cel mai tare a fost un pusti, care sub presiunea faptului ca daca inscria, HG primea 5 puncte, iar daca rata, echipa adversa primea 10, a reusit sa dea un cos de toata frumusetea. Il puteti vedea il clipul de mai jos.

La final, am coborat si noi pe teren, dar nu pentru a juca baschet alaturi de ei, ci pentru a primi autografe. Dar pentru ca eu n-am venit pregatit, am zis sa raman ca amintire cu niste selfie-uri cu jucatorii.

Dar pentru ca eu sunt urat de fel, am zis sa maschez un pic treaba asta asa ca le-am zis si lor sa faca niste fete amuzante, pe stilul #szigetfaces. Ce-a iesit, vedeti mai jos.

Selfie Globetrotters 01 Selfie Globetrotters 02 Selfie Globetrotters 03 Selfie Globetrotters 04

I-am mai vazut prezenti la acest spectacol si pe Ion Tiriac, Camelia Potec si Virgil Stanescu, iar la final, Printesa Lia si Printul Paul au acordat echipei The Harlem Globetrotters o medalie de onoare.

Un gest frumos, care sper eu ca o sa-i faca pe baieti sa mai revina in Romania si cu alte spectacole de acest gen.

Harlem Globetrotters -13

Harlem Globetrotters -2 Harlem Globetrotters -8 Harlem Globetrotters -10 Harlem Globetrotters -11

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.