Hai la Cupa Fresh Ping-Pong la Via Sport sambata aceasta!

Acum ca m-am intors de pe Insula Libertatii, tre’ sa-mi ocup timpul si prin Bucuresti. Si cum s-o fac mai bine daca nu prin sport?  Iar pentru ca e mai distractiv sa faci miscare in grup, va chem si pe voi la Cupa Fresh Ping-Pong.

Asa cum probabil stiti, de vreo 5 ani incoace, in fiecare vara, pe parcursul a 9 weekend-uri, Soseaua Kiseleff devine locul desfasurarii unor activitati sportive inedite, transformandu-se astfel in Via Sport.

VIA SPORT

Soseaua este blocata de vineri de la ora 22:00 pana duminica la ora 14:00, iar in loc de masini, avem terenuri de baschet, mese de ping-pong si suficient loc pentru biciclisti si cei care vor sa se plimbe pe role.

Weekend-ul urmator este ultimul in care are loc Via Sport anul acesta, iar cei de la SUBWAY au pregatit si un campionat de ping-pong.

VIA SPORT 2

Acesta va avea loc sambata, 23 august 2014, incepand cu ora 19:00, iar toti iubitorii de miscare si de un stil de viata sanatos sunt invitati.

Veti avea ocazia sa va energizati cu Avocado, cel mai fresh ingredient din sandvisurile SUBWAY, sa faceti miscare si sa va si distrati alaturi de prieteni.

Ne vedem sambata, da?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.