Am chef de vara

Nu stiu altii cum sunt, dar pe mine ma cam incanta vremea din ultimele zile din Bucuresti. A fost cald, frumos, cu mult soare… deja incep sa infloreasca pomii…

Eu vreau sa vina vara mai repede, sa fie cald si soare, sa pot sa ma plimb pe bicicleta, sa merg in tricou pe strada, nu infofolit cu 3 straturi de haine. Recunosc ca imi place iarna, dar atunci cand e zapada la munte si pot sa merg sa ma dau cu snowboard-ul, mai ales ca acum am si invatat sa fac asta.

vara-casti

Daca ar fi dupa mine, as face sa fie vara la mare si iarna la munte. Sa pot sa ma dau pe partie in iulie, iar weekend-ul urmator sa ma prajesc la soare pe plaja. Bine.. treaba asta e posibila, daca iti place sa calatoresti dintr-o emisfera in alta a lumii, dar eu ma refeream strict la aceeasi tara.

Mda, mai avem insa de asteptat pana la vara asa ca eu m-am hotarat sa intru deja in spiritul acestui anotimp cu un playlist, pe care l-am facut evident pe Deezer, cu piese care-mi induc mie o stare de vara. De la piese pe care le ascult de obicei prin Vama, la piese chill si hituri de vara.

As vrea sa ma ajutati acum sa completez acest playlist cu piese care credeti voi ca au o atmosfera de vara . Asta e incercarea mea disperata de a aduce vara cat mai repede.

Voi cum ati face vara sa vina mai repede?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.