2013 in blogging

Pe cat de harnic am fost pe finalul de 2013, pe atat de lenes am fost la inceput de 2014 si iata ca abia acum scriu primul articol pe acest an. Astazi o sa facem o scurta recapitulare a celor mai importante momente pe pandutzu.com din ultimul an. Cele mai citite articole, cele mai ascultate melodii/vizionate videoclipuri, campaniile in care am fost implicat (platite), precum si alte lucruri speciale care mi s-au intamplat datorita blogului.

In 2013 am scris mai putin ca in 2012, acumuland 250 de articole, cu 22 mai putin ca in anul precedent. Cea mai agolmerata luna a fost noiembrie, atunci cand am scris 40 de articole, in vreme ce in iunie am fost mai lenes cu doar 14 articole.

 2013 in blogging

Cu toate astea, am avut o crestere a traficului de 22%, atat ca vizite cat si ca unici. Afisarile pe pagina au crescut insa cu 38% ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Per total, pe pandutzu.com, in 2013 au intrat 183.278 de vizitatori unici, adunand impreuna 217.798 de vizite si facand 517.426 de afisari de pagina. Cel mai mult s-a intrat pe pandutzu.com in septembrie (43.165 de vizite / 36.813 unici), iar cel mai putin in august (9.446 vizite / 8.451 unici).

Hai sa trecem la topuri acum. Mai jos sunt topurile cu cele mai citite articole de pe pandutzu.com in 2013, precum si cele mai vizionate articole din categoria muzica (piese sau videoclipuri). O sa observati totusi ca nu toate articolele au fost scrise anul trecut si ca avem in top chiar si articole scrise la inceputul lui 2012.

[divider2]

[column size=”1-2″]

Cele mai citite articole

[list style=”blue”]

[/list]
[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

Cele mai vizionate videoclipuri

[list style=”orange”]

[/list]
[/column]

[divider2]

2013 s-a dovedit a fi un an bun si din punct de vedere financiar pe pandutzu.com, astfel ca in ultimul an am fost implicat in 7 campanii platite: Alcohelp – ALIAT, Zilele Prieteniei 2013 – Bergenbier, Lord of the Wings – KFC, #surprizeasamblate – Kinder Surprise, Sosul Glenn la New York  – KFC, City of Energy – Enel si o campanie mai elaborata alaturi de Rexona in lunile septembrie – decembrie. Mi-a placut ca au fost bine primite de voi, cititorii acestui blog, ceea ce inseamna ca fac bine ce fac aici.

Pe langa aceste campanii, am avut ocazia sa testez si sa particip la diverse lansari de gadgeturi sau masini. Experienta mea pe partea de muzica, mi-a oferit de asemenea ocazia de a fi acreditat si la cateva concerte si festivaluri. Le-am pus pe toate un pic mai jos.

[divider2]

[column size=”1-3″]

Masini Testate

[list style=”black”]

  • Ford Fiesta Facelift
  • Ford Kuga
  • Honda Civic
  • Opel Adam
  • Peugeot RCZ

[/list]

[/column]

[column size=”1-3″]

Telefoane Testate

[list style=”blue”]

  • Prestigio 4400 DUO
  • Prestigio 4040 DUO
  • Nokia Lumia 925
  • HTC One Mini
  • Samsung Galaxy Note 3

[/list]

[/column]

[column size=”1-3″ last=”1″]
Acreditari

[list style=”green”]

  • Electric Castle Festival
  • Sziget Festival
  • Plai Festival
  • B’estfest
  • Rock the City

[/list]

[/column]

[divider2]

Anul trecut am avut si foarte multe concursuri pe blog, mai ales pe finalul de an. In urma celor 15 concursuri unii dintre voi v-ati ales fie cu invitatii la concerte sau festivaluri, fie cu DVD-uri, skateboard-uri, baterii externe, tricouri, coduri Premium+ la Deezer sau produse de la Rexona. Am avut cateva concursuri si pe pagina de facebook a blogului, care  a crescut usor-usor anul acesta depasind bariera psihologica de 1024 de fani.

Despre cele mai… din 2013 v-am scris la finalul anului si aveti acolo cateva topuri personale care zic eu ca sunt destul de interesante. Pentru 2014 in doresc sa scriu mai mult si mai documentat ca pana acum, iar voi sa reveniti cat mai des aici.

Hai s-avem un an misto!

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.