Cum mi-am furat singur bicicleta

Pentru ca nu se putea sa nu am o experienta ciudata legata de un antifurt si cu noua bicicleta, iata ca aceasta s-a intamplat mai devreme decat ma asteptam.

Azi cumva, nu stiu cum, s-a intamplat sa plec fara chei de-acasa. Ma rog.. eu nu stiam asta, ci banuiam ca ar trebui sa fie in ghiozdan. Si cum am avut un pic de treaba azi pe la GMP, am lasat bicla legata de gardul din fata sediului lor.

Cand sa plec, pleaca daca mai poti pentru ca n-aveam cheie sa desfac antifurtul. Si cum antifurtul meu era o chestie asa.. foarte subtire pe care cred ca o taiai si cu foarfeca daca te chinuiai mai tare, nu puteam sa las bicla acolo asa ca m-am gandit ca in loc s-o fure altul cat ma duc eu sa-mi recuperez cheile, mai bine s-o fur singur.

cum mi-am furat bicicleta

Am vorbit cu tovarasul Oza care era pe-acolo si mi-a facut rost de un cleste serios si m-am apucat sa-mi tai antifurtul. Nu mi-a luat mai mult de un minut, lucru care nu stiu daca sa ma bucure sau nu. Macar acum am aflat pe propria piele cam cat de usor se taie un antifurt asa ca data viitoare cand o leg undeva o sa am grija sa fie la vedere.

Stiu ca cel mai eficient antifurt este un U-Lock si chiar mi-am cumparat unul, dar cu care am avut o alta problema si anume ca nu mai puteam sa-l inchid si uneori nici sa-l deschid.

Iata asadar cum de data asta nu mi s-a mai furat anti-furtul, dar am reusit sa-mi fur eu singur bicicleta.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.