Caravana AlcoHelp din nou la drum

Pentru al cincilea an consecutiv, caravana AlcoHelp porneste din nou la drum cu misiunea de a ajunge in mijlocul comunitatii si de a promova un consum responsabil de alcool.

Caravana debuteaza joi, 12 iunie, in Bucuresti. In intervalul 15:00-20:00, la intersectia  dintre strada Smardan si strada Lipscani, aproape de Banca Nationala, va fi amplasat cortul ALIAT, acolo unde persoanele care doresc sa-si evalueze consumul de alcool sa completeze chestionarul AUDIT, care ulterior va fi interpretat impreuna cu specialistii ALIAT.

Caravana AlcoHelp 2013 05

Acestia ii informeaza cu privire la consecintele negative ale consumului abuziv de alcool si le prezinta solutiile cele mai potrivite pentru acest comportament. De asemenea, vizitatorii de la Caravana vor avea parte de sesiuni individuale de consiliere.

Toate interventiile din cadrul Caravenei sunt gratuite si confidentiale. Cei care au nevoie de un ajutor mai mare au mai multe servicii la dispozitie: platforma online Alcohelp, centrele de tratament ALIAT si centrele AlcoInfo situate in cadrul spitalelor generale.

Caravana AlcoHelp 2013 04

Programul, aflat la a cincea editie, a crescut de la an la an, pana acum ajungand in 85 de comunitati urbane si rurale. Prin intermediul acestui proiect, peste 4.000 de persoane si-au evaluat consumul de alcool.

O parte dintre cei care si-au identificat un consum abuziv si au ales sa intre in programele de sprijin ale organizatiei ALIAT au avut rezultate concrete, reusind sa isi gestioneze cu succes consumul abuziv de alcool.

[divider2]

 

Caravana Alcohelp continua apoi drumul catre alte 30 de comunitati urbane si rurale din Romania.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.