Un exemplu de PR facut asa cum trebuie

Din categoria “nu credeam ca se poate si la noi”, azi o sa va dau un exemplu de PR/Social Media facut exact asa cum trebuie. 

Acum doua saptamani, pe  12 ianuarie mai exact, a avut loc proiectul fotografic “Iubesc”. Si cum nu puteam sa lipsesc, mai ales pentru ca imi plac astfel de proiecte [vezi iReadFaces, Daydreamers, Portret de Familie, etc.], am fost si eu prezent acolo.

Ideea proiectului realizat de Marta Popescu era ca cei fotografiati sa scrie pe o foaie ce iubesc ei. Eu n-aveam ceva anume in minte cand m-am dus acolo, asa ca am improvizat pe loc. Pentru ca am vazut ca majoritatea erau cu “Bass Turbat“, “cat 2”, “fata in boxeri si tricoul alb”, “prea mult”, “degeaba”, “barbosi” sau chiar “ursii panda”, am zis sa fiu original, astfel ca mesajul meu a fost urmatorul:

Sunt fan KFC de foarte mult timp si de-alungul vremii am incercat si produsele noi, nu numai crispy strips. Mi-au placut si Brazer-ul [am fost chiar si la un treasure hunt] si Booster-ul, dar si noul Grander. Insa prima mea dragoste a ramas combinatia de crispy strips cu sos glenn, asa ca am zis s-o impartasesc si altora.

Partea misto din toata povestea asta este ca cei de la KFC Romania au vazut “declaratia mea de dragoste” fata de celebrele crispy strips cu sos glenn si mi-au facut si ei o surpriza astazi la birou.

Alaturi de acest tricou foarte tare am primit si un bucket plin cu crispy strips si evident mult sos glenn. Nu pot decat sa-i felicit pe cei de la [nu pot sa va zic inca ce agentie de PR se ocupa acum de KFC] pentru vigilenta si sa le multumesc foarte mult pentru surpriza.

 Eu zic ca asta este un exemplu foarte bun de PR si as vrea ca mai multe agentii din Romania sa procedeze in acest fel cu clientii brandurilor pe care le administreaza, fie ca sunt bloggeri sau nu.

Foto: Marta Popescu

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

12 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.