Am aflat unde-a disparut sosul Glenn de la KFC!

Pe la inceputul acestei luni a umblat pe Facebook un zvon cum ca sosul Glenn de la KFC a disparut! Tre’ sa recunosc ca initial m-am panicat, mai ales ca stiti si voi ca eu iubesc sosul Glenn si crispy strips.

Situatia a devenit si mai alarmanta cand am primit o poza cu un tip care isi facuse provizii de sos Glenn. Mai in gluma mai in serios, dupa ce-am postat poza si pe Facebook, lumea zicea ca din cauza lui nu mai e sos Glenn la KFC :)).

a disparut sosul glenn

Pentru ca mi s-a parut un subiect interesant, m-am gandit sa fac un scurt vox populis si sa vad ce-ar face lumea daca chiar ar disparea sosul Glenn.

A fost usor distractiv sa le urmaresc reactiile si sa vad ca nu sunt singurul care i-ar duce lipsa… . Iata cum a iesit clipul final:

[divider2]

Ei bine, din fericire, sosul Glenn nu dispare din meniu, ci doar a plecat in vacanta la New York in perioada asta. Toata treaba cu “panica” asta a fost doar un teaser pentru noua promotie de la KFC (a inceput pe 8 noiembrie si care dureaza pana pe 19 decembrie) , care are ca premiu cel mare o excursie de doua persoane la New York.

Toti cei care cumpara un meniu de minim 20 lei de la KFC primesc un cod de promotie pe care trebuie ori sa-l trimita prin SMS la 1843 (tarif normal) ori sa-l inscrie pe site-ul kfc.ro. Acestia se inscriu astfel in tragerea la sorti pentru marele premiu si pot castiga de asemenea cate o tableta Samsung Galaxy Tab 3 pe zi.

Bonus, primesc si un premiu garantat, astfel ca la urmatoarea comanda (indiferent de suma) isi pot alege un produs gratuit dintre o portie mica de cartofi prajiti, 2 hot wings sau un pahar de suc la 0.3l.

Mie unul mi se pare o campanie chiar misto si trebuie sa recunosc ca o vacanta de 6 zile la New York nu suna rau si nici nu trebuie sa te chinui prea tare ca sa intri in tragerea la sorti.

[divider2]

Cat timp noi ne intrebam daca sosul Glenn a disparut, el chiar a ajuns la New York si cred ca ati apucat deja sa-l vedeti si voi in noua reclama KFC.

Ei bine, pentru ca a ajuns acolo, ne trimite vederi pe pagina de Facebook KFC Romania. Acestea au niste texte foarte interesante care ne prezinta obiectivele care trebuie neaparat vazute in New York.

the big apple glenn

O data la doua zile o sa apara cate o vedere noua cu aventurile sosului Glenn la New York, asta ca sa nu mergi nepragatit acolo in caz ca o sa castigi.

Voi v-ati inscris pana acum in promotie? Ce-ati vizita prima data daca ati ajunge la New York?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.