Hai sa sarbatorim impreuna Zilele Prieteniei

Weekend-ul acesta o sa fie plin de muzica buna in Bucuresti pentru ca incepe seria concertelor Zilele Prieteniei Bergenbier. Pe 29 si 30 iunie 2013, Piata Constitutiei o sa fie cea mai potrivita locatie pentru a iesi cu prietenii la o bere (sau doua, sau trei… oricum, responsabil).

Sambata vor urca pe scena: Alternosfera, Cargo, CTC, E.M.I.L. si Aeon Blank, iar duminica vor canta Vita de Vie, Suie Paparude, Parazitii, Robin and the Backstabbers si Pistol cu Capse.

Stiti ca eu sunt innebunit dupa concerte si dupa muzica live si nu ratez niciun prilej de a-mi vedea formatiile favorite pe scena. Avem la noi in tara destul de multe formatii care fac show-uri live foarte bune si care aduna zeci de mii de oameni la concertele lor. Pe cativa dintre cei care vor canta in weekend i-am vazut recent si la Electric Castle si abia astept sa-i revad.

Impreuna cu prietenii de la Bergenbier si cu prietenii din blogosfera, v-am pregatit chiar si un filmulet simpatic de promovare realizat de echipa CevaDeVis.

Mie imi place ca la concerte sa stau in primele randuri, pentru ca acolo simti cel mai bine energia transmisa de catre cei de pe scena. Si pentru ca nu-mi place sa merg singur, am pentru voi doua invitatii in zona Golden Circle a concertelor din acest weeekend. Inscrierile se fac pe pagina de facebook a blogului.

[box title=”Programul concertelor”]

[column size=”1-3″]

ORA

17:30

18:20

19:20

20:20

21:30

[/column]

[column size=”1-3″]

SAMBATA 29 IUNIE

Aeon Blank

CTC

E.M.I.L.

Alternosfera

Cargo

[/column]

[column size=”1-3″ last=”1″]

DUMINICA 30 IUNIE

Pistol cu Capse

Robin and the Backstabbers

Suie Paparude

Vita de Vie

Parazitii

[/column]

*Orele sunt aproximative si pot suferi modificari neanuntate :-)
Informatii actualizate pot fi gasite pe pagina de Facebook Bergenbier si pe http://bergenbier.ro

[/box]

Ne vedem maine si poimaine in Piata Constitutiei la Zilele Prieteniei Bergenbier. Sa-mi aduc si steagul?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.