Hai sa ne punem ideile in miscare

Sunt convins ca multi dintre noi avem idei bune. Cativa au chiar curajul sa le puna in practica. Uneori le iese, alteori nu, dar important e ca si-au pus ideile in miscare si ca au invatat multe lucruri din fiecare experienta.

Spuneam anul trecut ca ii admir pe oamenii care lupta pentru visele lor si care fac tot posibilul sa le indeplineasca. Nu e usor, dar uneori, cu un pic de ajutor putem face lucruri mari.

Idei in miscare

M-am bucurat de fiecare data cand am vazut campanii care sa sprijine visele si ideile altora. Cea mai recenta vine de la cei de la Rexona care au lansat saptamana asta un concurs de proiecte si care ofera 2.000 de euro castigatorului.

Asa ca daca aveti o idee buna care credeti ca poate face diferenta sau aveti vreun prieten cu o astfel de initiativa, va invit sa va inscrieti pe site-ul oficial.

[divider2]

Am si eu o idee de proiect in minte, dar la mine nu e problema de fonduri neaparat ci de modul in care trebuie sa ma auto-motivez astfel incat sa-l pun in practica. O sa aflati probabil mai multe detalii despre asta anul viitor.

Pana atunci, o sa provoc zilele-astea cativa prieteni sa-si puna ideile in miscare pentru ca uneori trebuie sa te impinga si cineva de la spate.

Regulamentul oficial al concursului se poate consulta aici.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.