Cum sa faci bani cu masina ta?

Cica a crescut iar pretul benzinei! Noul guvern a majorat din nou taxele, iar salariile raman la fel. E clar ca trebuie sa incepem sa facem rost de bani si prin alte metode. Si aici nu ma refer la dat in cap pe strada cuiva sau la spart apartamente.

Am dat zilele-astea de o metoda alternativa foarte simpla de a face un ban in plus folosind masina personala. Nu tre’ sa faci pe taxi-ul sau sa transporti saci de cartofi. De fapt nu trebuie sa faci nimic, ci doar sa te comporti normal pentru ca masina ta face totul.

Cei de la Carmedia au lansat un concept nou in Romania de outdoor advertising, folosind masinile personale, care pot fi colantate cu reclame.

Mecanismul este destul de simplu:  clientul vine la Carmedia cu dorinta de a-si promova brandul/serviciile/produsele, acestia cauta soferii care detin o masina personala si care sunt dispusi sa conduca mesajul clientului prin oras, printre potentialii clienti. La finalul campaniei soferii sunt remunerati pentru participare si raman in baza de date si pentru alte campanii.

Soferii nu sunt doar simpli conducatori auto, ci capata statutul de brand ambasadori pentru ca duc mesajul clientilor la publicul tinta si acolo unde media traditionale nu pot patrunde.

Atat cei care vor sa faca reclama, cat si soferii au la dispozitie 4 pachete de colantare, in functie de nevoile, respectiv disponibilitatile fiecaruia.

[divider2]

    

[divider2]

Din ce-am vazut, procesul de colantare/decolantare nu afecteaza in niciun fel masina astfel ca nu e cazul sa va faceti griji ca o sa se ia vopseaua. Ba mai mult daca aveti cateva zgarieturi mai nasoale, le puteti acoperi foarte usor cu autocolant si sa si primiti bani pentru asta.

Cam asa are loc colantarea unei masini:

Intregul proces de colantare poate dura de la 2 ore (pentru colantarile M si L) pana la jumatate de zi (pentru colantarile XL si XXL). Campaniile publicitare pot dura de la 2-3 saptamani pana la 6 luni, timp in care este indicat sa conduceti responsabil fara a avaria masina si implicit reclama de pe masini.

Pentru a intra in acest program, soferii interesati trebuie sa completeze acest formular, iar in momentul in care masina indeplineste criteriile de selectie pentru o campanie, soferul este contactat pentru colaborare.

   

Informatii mai detaliate despre acest mod de a face bani cu ajutorul masinii personale gasiti pe site-ul Carmedia si pe pagina lor de Facebook!

Mie personal mi se pare o idee foarte misto, d-asta am si scris despre ea si cred ca o sa ma bag si eu in acest program. Atat ca sofer, cat si poate ca advertiser, asa ca daca o sa vedeti masini cu pandutzu.com pe ele sa nu va speriati :)).

Voua cum vi se pare ideea asta?  Care credeti ca e suma pentru care ati accepta sa va puneti o reclama pe masina?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

33 Comments

  1. Ma gandisem si eu la treaba asta acum vreo 5-6 ani, parea foarte cool. Treaba nasoala e ca trebuie schimbata culoarea masinii in talon – altfel soferii risca amenzi mari. :(

  2. @Radu de ce sa schimbi culoarea masinii in talon? ai voie pana la 30% din suprafata masinii sa o colantezi/vopsesti in ce culoare vrei, daca nu depasesti acest procentaj si lasi restul masinii ca in talon, nu patesti nimic.

  3. Toate bune si frumoase ,dar ce suma primesti pentru job?Trebuie sa parcurgi un anumit numar de km/zi? Sant mai multe necunoscute.

  4. Foarte interesanta ideea, dar sunt curios daca se aplica si pentru firme de rent a car de exemplu.

    Am un prieten cu un centru de inchirieri masini Brasov si sunt sigur ca ideea i-ar surade numai ca habar nu am daca se poate. Pentru masina personala deja am inceput sa completez formularul pentru ca mi se pare foarte tare initiativa…pana la urma nici nu conteaza cat castigi, pentru ca sigur nu iti impodobesti masina pentru 10 ron….

  5. @Razvan Din pacate nu se aplica si pentru firme de rent a car, cel putin pentru moment. Daca pe viitor ne vom decide sa avem si aceasta optiune, o sa luam legatura cu prietenul tau. :)

  6. @Nicolae Eh, asta te impiedica sa nu ai incredere si sa nu te inscri pe site?
    Hai sa iti spun despre aceste necunoscute:
    – suma pe care o poti primi pentru o luna de campanie incepe de la 65Euro/luna, insa aceasta variaza in functie de suprafata colantata, valoarea contractului cu clientul plus alte considerente;
    – un numar de minim de 10km parcursi intr-o zi sunt un must;
    – daca masina ta va corespunde criteriilor de selectie pentru o campanie, te contactam pentru o posibila colaborare;
    – criteriile generale de selectie ar fi: modelul de masina pe care il conduci, nr de km parcursi, zona in care circuli, trebuie sa fii detinator de Smartphone (iPhone sau Android), dupa obiceiurile pe care le ai etc.
    Sper ca acum esti mai lamurit si mai increzator…

  7. hey cine administreaza site-ul kiabi? stiu kiabi.it adica site italian l-am gasit ieri din intamplare :)) sunt lucruri dragute pe-acolo. lociuesc in italia daca vreti sa va faceti reclama pe aicea?!?

  8. Salut!
    As fii interesat de aceasta oferta. Zilnic parcurg 100 km facand naveta Bucuresti – Ploiesti, e clar ca promovez orice produs/serviciu.
    Pun la dispozitie:
    1. Dacia Logan
    2. Toyota Aygo
    P.S. Am smarthphone!

  9. salut,sunt interest..mai este valabila promotia ? parcurg odata la 2 zile 200km intre tgjiu si valcea si in rest 10 km in oras ,astept contact daca mai este valabil,I iphone :d

  10. Buna ziua!
    Interesanta ideea.Am un Renault Megane din 2004 si un Opel Corsa din 2010.Prcurg in medie 50 de km/zi cu una.Oras Pitesti.

  11. Salut am un Mercedes Vito si ma intereseaza ideea parcurg saptamanal 500-700 GIURGIU – BUCURESTI SI GIURGIU oras km daca intereseaza 0769414388

  12. M-am conectat la ei in urma cu cativa ani si nici pana acum nu am primit vreun raspuns.Am masina buna, Freelander 2, merg prin tot Bucurestiul cu ea si in Ilfov si degeaba. Nu stiu cum functioneaza, e teapa sigur, altfel nu-mi explic ca n-am primit nici o oferta pana acum. Masinile mici de ce sunt pline de reclame? Pe a mea se vedea si mai bine , se putea pune si mai mult. Deci e pacaleala.

  13. E FoartE Buna IdeeA Dar Va Da Multa Lume Inapoi Chestia Cu “Masina Sa Nu.Fie Mai Veche De 8 Ani”. Eu Personal.Detin Un Peugeot 206 Din 2003 Foarte.Bine.intretinut .DAca Totus Credeti Ca Putem Colabora In Conditiile.Astea Astept Un Semn La Adresa De Email Ciprian_086@Yahoo.Com. multumesc

  14. -detin o masina marca hyundai accent 2007 albastru
    -circul minim 30 km zilnic
    -as dori mai multe informatii despre partea financiara
    -cu stima

  15. Am un Pejou 508 rxh si fac minim 400km pe zi borsa baia mare bistrita sighetul marmației…As dori sa am un castig daca va intereseaza sa imi colantati masina…0743752720

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.