Care-i faza cu #surprizeasamblate

Sunt convins ca ati vazut si voi o groaza de poze pe Facebook si pe instagram cu cate diversi oameni imbracati in tricouri colorate care aveau cate-o jumatate strumpf sau printesa desenata pe ele. Se pozau doi cate doi, astfel incat desenele lor se asamblau si formau o imagine completa.

Ma tot intrebam de unde au oamenii astia tricourile alea si cum pot sa fac si eu rost de unul. M-am interesat apoi si am aflat ca este vorba de noua campanie a celor de la Kinder Surprise care duce bucura asamblarii surprizelor din oua la un alt nivel.

#surprizaasamblate

Practic, odata ce ai primit si tu un astfel de tricou, trebuie sa “vanezi” alti oameni cu tricouri care se potrivesc cu al tau, sa va pozati si sa va puneti fotografia pe site-ul surprizeasamblate.ro si pe retetele sociale folosind hashtag-ul #surprizeasamblate. Poza voastra poate ajunge in centrul atentiei pe un panou mare din orasul din care facet parte.

Din ce-am inteles tricourile se impart gratuit de catre cei de la Kinder in diverse locatii din tara (cinematografe, cladiri de birouri, etc.) asa ca daca sunteti norocosi sa va aflati la momentul potrivit in locul potrivit, puteti avea si voi un triocu de asamblat.

[divider2]

Eu ma aflu printre norocosii care au primit un tricou, asa ca l-am inaugurat in poza de mai sus. Ieri, la Future Communities, am fost vanat de Alex, care nu m-a lasat sa plec pana nu ne-am pozat :))

Noroc cu podiumul ala ca altfel n-ajungeam la inaltimea lu’ hoinaru si nu ne mai asamblam cum trebuie :))

#surprizaasamblate cu hoinaru

Puteti consulta regulamentul oficial al concursului, iar pentru mai multe #surprizeasamblate va invit pe pagina de Facebook Kinder Surprise.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.