Povestea Lordului Aripioarelor Picante

Au fost o data ca niciodata 5 lorzi iubitori de aripi picante tavalite prin sos glenn. Erau foarte buni prieteni si luau foarte des masa impreuna, iar uneori chiar imparteau cate o salata coleslaw.

Lordul de #lamall umbla de obicei in “cassa” cu inca doi lorzi Loco (pe unu-l chema Sorel), dar de cand au luat-o pe drumuri diferite, acesta si-a lasat barba lunga si se pregateste sa devina un sihastru.

Lordul cu Drona era tot timpul cu ochii pe sus. Unii spun ca este un extraterestru (din cauza dronelor OZN), in vreme ce altii il compara cu Dracula.

Lordul calator lipa-lipa a gustat din bunatatile fiecarei tari pe care-a vizitat-o, dar s-a convins ca nimic nu e mai gustos decat o aripioara picanta.

Lordul  razaret era usor de recunoscut din princina rasului sau specific. Era metoda lui de a-i speria pe cei care il amenintau.

Ultimul, dar nu cel din urma era Lordul de Festival. Era usor de recunoscut datorita bratarilor de la mana dreapta. Legenda spune ca intr-o zi o sa fie acoperit in intregime de bratari.

Intr-o buna zi, Colonelul Sanders a venit si le-a spus ca doar unul dintre ei va fi incoronat ca Lord of the Wings (lordu’ aripioarelor picante, pe romaneste) si ca vor fi nevoiti sa se lupte pentru acest titlu.

Atunci lucrurile au luat o intorsatura ciudata si au inceput duelurile cu cartofi prajiti.

S-au dat chiar si lupte os la os… si s-a varsat foarte mult suc…

Zeci de servetele umede au asistat neputincioase la aceasta batalie, care din fericire nu s-a soldat cu victime. Atunci Colonelul Sanders a decis ca Lordul sa fie decis de cavalerii regatelor lor – adica cititorii blogurilor acestor lorzi. 

Acum interveniti voi in poveste si aveti ocazia sa aratati intregii lumi cine este adevaratul Lord of the Wings. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu in care sa spuneti de ce credeti ca merit sa fiu eu lordul aripioarelor picante.

Daca voi castiga, voi sarbatori alaturi de 5 dintre voi la o masa plina de aripi picante. Vom avea de ales intre noile meniuri de la KFC:

 • KFC Hot Box – 5 aripioare picante si o portie medie de cartofi prajiti – 9.9 lei;
 • Hot Menu Box – 10 aripioare, portie medie de cartofi prajiti, salata Coleslaw si o bautura la 0.4l – 21.5 lei;
 • Hot Bucket – 20 de hot wings, 30 lei.

Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

21 Comments

 1. De departe-l vezi venind
  Ceva iute calarind,
  Are aripi, dar nu-i Pegas,
  Ca nu-i alb, e rosu Vegas.

  Partea fun e ca-i de mancat,
  D’aia-i pus pe alergat.

  De impunatoarea’i pofta,
  De campania’i cu bafta,
  Aripioarele’s impresionate,
  D’aia Panda e regalitate!

  Mult succes si pofta mare,
  Dar-ar menestrelii vorba’n-continuare!

 2. Pentru ca-n “luptele os la os” s-a lasat cu mult sos, Lordul de Festival pierzandu-si o parte din bratari pentru a-si apara pretioasele aripioare.

 3. Deşi niciun animal nu e ca leul în junglă, Panda este totuși unul dintre cele mai iubite animăluțe. Brăţările care îi acoperă deja o parte bună din mâini fac dovada pasionalismului său. E un Panda printre oameni. Cum să nu merite să fie Lord? I-ar prinde bine o pauză de la eucalipt. Şi mai ales că stă atât de mult prin copaci, o porţie de wings l-ar ajuta.

 4. Pentru ca Panda e mereu prezent la toate evenimentele, parca simte ca-i rost de bambus de la zeci de km distanta. Poporul are nevoie de un Lord omniprezent, altfel… vai de aripioarele supusilor! Eu spun sa-l votam, ca de nu piere un urs de Romania din peisaj. :))

 5. pentru ca meriti ,iti urmaresc blogul si este perfect,sunt la curent cu tot,si sa nu ti-o iei in cap,dar esti prea bun pentru anii tai.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.