Urma stinge lumina in The Silver Church (concurs)

Saptamana viitoare, pe 20 iunie mai exact, are loc ultimul concert din The Silver Church Club din acest sezon, iar cei care vor urca pe scena sunt cei de la Urma, care se pare ca si-au facut o traditie in a “stinge lumina” in TSC.

Si pentru ca tocmai s-a incheiat concursul cu Electric Castle Festival, am zis sa mai incepem unul, de data asta cu doua invitatii duble la acest concert special.

A trecut ceva vreme de cand n-am mai fost la un concert URMA si pentru ca i-am ratat unplugged la Patria pe 10 mai, abia astept sa-i revad acum. Pentru cei care nu sunt foarte familiarizati cu ce face aceasta formatie in prezent, iata cateva detalii:

[note]

In prezent, URMA prezinta fanilor cel de-al patrulea album, “Lost End Found”. Noul material discografic a fost inregistrat in studiourile ISV , avandu-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.

Masteringul a fost realizat in Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artisti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle”.

Noul material discografic conţine 11 piese, din care putem menţiona “Terminus”, “All Wrong” sau “Cine Iubeste si Lasa”, videoclipurile acestor piese depasind deja 1.000.000 de vizualizari pe YouTube, si va fi oferit publicului intr-un format de excepţie, construit integral sub deviza “fara compromisuri”, respectiv un album fotografic de 120 de pagini ce ofera imagini inedite surprinse de fotograful formatiei, Radu Dumitrescu, care a insotit pas cu pas muzicienii Urma pe parcursul calatoriei muzicale intitulate “LOST END FOUND”.

[/note]

Pentru a intra in tragerea la sorti pentru una din cele doua invitatii duble puse la concurs, tot ce trebuie sa faci este sa imi lasi un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spui:

  • In ce an ai descoperit formatia URMA?

Concursul incepe acum si dureaza pana miercuri, 19 iunie 2013, atunci cand o sa anunt si cei doi castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org dintre cei care vor raspunde la intrebare. Nu uitati sa lasati o adresa de e-mail valida ca sa va pot contacta in cazul in care veti castiga.

Pentru cei mai putin norocosi, biletele costa 20 de lei si se pot achizitiona in seara evenimentului de la intrarea in Silver Church.

Mult succes!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

53 Comments

  1. Am primit “Anger as a gift” chiar as a gift de ziua mea in timpul clasei a 10-a (2006). Acum e trupa mea preferata din Romania.

  2. Am descoperit Urma prin 2004, la City FM. Dragostea a fost instanta si de atunci merg cat de des pot la concertele lor. Sunt singura trupa din Romania care m-a convins sa le cumpar toate albumele. Din respect si dragoste curata, ca pentru orice produs fin si rar.

  3. Pe Urma i-am descoperit in 2006, cand am aterizat fortat in Bucuresti si ii asculta colega mea de camera. Am auzit “You Can Buy Me With a Coffee” si asta a fost tot. :)

  4. 2007 si am descoperit mai intai Urma cu Dan, apoi am aflat ca o luasera deja pe cai diferite, dar amandoua asa de frumoase..

  5. In 2008 in concert la Papa La Soni. Cred ca a fost prima data cand am platit intrare pentru un eveniment in Vama Veche :P

  6. Am dat peste ei in 2006 cand treceam printr-o despartire foarte nashpa. Muzica lor m-a ajutat cumva sa trec mai usor peste despartire si, de atunci, au ramas trupa mea de suflet. In ultimii ani n-am ratat aproape niciun concert din Bucuresti :D

  7. Vara lui 2006,cea mai misto vara din studentie.
    Eram in tren spre mare si din castile vecinei, lasate pe bancheta cat iesise sa vb la tel se auzea “Buy me with a coffee”. A fost dragoste la prima auditie si le-am ramas fidela de atunci :)

  8. Am descoperit Urma in 2005, dupa o ascultare integrala absolut intamplatoare a intregului “Nomad Rhymes”. Doua luni mai tarziu, urma lansarea “Anger as a gift”…

  9. Prin 2010,o prietena mi-a dat melodia ” you can buy me with a coffee “. Aceiasi prietena mi-a facut rost si de intrare atunci cand Urma a fost la Filmul de Piatra :) Unul din cele mai frumoase concerte la care am fost

  10. 2007, dar cea mai tare ramane sora mea care a fost la concertul de lansare din Vama, prin 2003 cred, cand au cantat baietii “Buy me with a coffe”

  11. 2004, în decembrie. A durat cam 2 luni până când am ascultat Nomad Rhymes cap-coadă, nu puteam să trec de This time (Track 01).

  12. Auzisem de formatia Urma inca din anul 2004, insa am inceput sa-i ascult cu adevarat din anul 2006 si ii ascult si in prezent!

  13. Am fost placut surprinsa sa descopar trupa, butonand telecomanda intr-o seara din 2005, in cadrul emisiunii Acoustic B52 pe TV K Lumea, cu Mircea Toma. De atunci, Urma a ramas o trupa de suflet.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.