Sustin ideile care merita puse in miscare

Va ziceam saptamana trecuta ca ii apreciez pe cei care au idei bune si ca ii apreciez si mai mult pe cei care reusesc sa le si puna in practica. Uneori insa nu e usor sa treci de la o idee la punerea ei in practica, iar pe langa pasiune si munca, ai nevoie si de resurse.

Azi o sa va dau cateva exemple de oameni si proiecte care merita toata sustinerea din lume si nu doar pentru ca ii cunosc eu, ci pentru ca sunt idei bune care trebuie puse in miscare.

[divider2]

predators

O sa incep cu prietenul Dan, adica Celalalt Panda din Olanda. Inainte sa plece la studii acolo, il stiam pentru pasiunea sa pentru fotbal american. Alaturi de cativa prieteni de-ai sai a infiintat una din putinele echipe de acest gen din Romania – Bucharest Predators.

Insa nu e usor sa practici acest sport si pentru ca la noi in tara inca nu se bucura de acelasi interes precum fotbalul si liga lui Mitica, e greu sa obtii sponsorizari. Ei vor sa-si dezvolte acum echipa astfel incat sa aiba o trupa competitiva la Campionatul Est-European din 2014.

[divider2]

PRIME - eventsPRIME - evenimente

Dupa 4 ani in cadrul asociatiei PRIME Romania pot spune cu mana pe inima ca omuletii astia merita sustinuti atat pentru determinarea de care dau dovada in realizarea fiecarui proiect, cat si pentru ideile bune care ajuta la dezvoltarea viitorilor comunicatori.

Ii incurajez sa-si inscrie si ei cateva proiecte pentru ca au de unde alege. CNSC, PR&Ad Fair, PR Tea & Ad Cookies, PRint, Maraton sau Quest sunt doar cateva din ideile lor care au ajuns evenimente cu traditie care pun studentii la relatii publice si comunicare fata in fata cu cei mai buni oameni din industrie, in cadre atat oficiale, cat si neconventionale.

[divider2]

Dascalescu

De Bogdan Dascalescu nu stiu ce sa va mai zic. A fost cu pluta pe Mures, a fost cu autostopul pana in Norvegia ca sa vada Aurora Boreala, iar mai nou ii urmarim aventurile in cautarea bagajelor pierdute.

Cred ca e omul care are cele mai multe idei, de multe ori nebunesti. Planuieste sa traverseze Atlanticul cu pluta, iar anul viitor vrea sa faca o expeditie in Asia… tot cu autostopul. Sunt convins ca o sa se intoarca de-acolo cu povesti de neuitat.

[divider2]

[column size=”1-2″]

Un alt tip de care sunt mandru e colegul meu de echipa de la Bucharest International Marathon si la Triatlon Challenge MamaiaValentin Bosioc, un tip care de cand il stiu eu (adica vreo 4 ani), s-a facut remarcat prin conditia sa fizica de invidiat. De vreo doi ani este antrenor personal si ajuta si alti oameni sa fie cat mai bine pregatiti din punct de vedere fizic si totodata mental.

El are acum ideea unui antrenament revolutionar, ceva care sa ofere rezultate vizibile si sanatoase, ceva care sa iasa din tiparul antrenamentelor obisnuite. L-a testat, a functionat, iar acum vrea sa-l duca la nivelul urmator.

[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

FBI - Valentin Bosioc

[/column]

[divider2]

Rexona pune ideile in miscare si ofera 2.000 de euro castigatorului campaniei “Idei: Puse in miscare”. Daca ai si tu o idee care crezi ca merita, te invit sa te inscrii pe site-ul oficial al acestei campanii. 

Perioada de inscrieri este pana pe 20 noiembrie 2013 asa ca ar cam trebui sa va grabiti. Apoi pana pe 8 decembrie vor fi votate aceste proiecte, iar primele 10 vor intra in faza de jurizare, unde Toma Coconea si Dani Otil vor alege proiectul castigator.

Va urez mult succes!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.