refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Cum a fost la Padina Fest 2013

Vineri am inceput un maraton de 3 festivaluri intr-o saptamana, iar prima destinatia s-a dovedit a fi Padina Fest, un festival foarte simpatic ce a avut loc pe platoul Padina din Muntii Bucegi.

Acesta s-a aflat la cea de-a treia editie, iar pentru mine a fost pentru prima data cand am participat. Am zis ca e un prilej bun de a ne pregati spiritual pentru Sziget asa ca ne-am urcat 4inmasina si-am pornit spre Padina. Eram curios sa vad cum e la festivalul aflat la cea mai mare altitudine din Romania si voiam sa vad cum se desfasoara primul program de Harm Reduction de la noi din tara.

Trebuie sa recunosc ca am petrecut o buna parte din timp la cortul de Chill si meeting point ALIAT, acolo unde ne-am relaxat si-am discutat intr-un cadru informal despre pericolele si metodele de prevenire a consumului abuziv de alcool. Am ascultat diverse povesti de la cei care s-au facut curaj sa se destainuie si am abordat o gama variata de subiecte.

[divider2]

   

 [divider2]

Mi-a placut ca au fost foarte multi oameni care au trecut pe la cortul de chill Ciuc Premium, iar cei de la ALIAT au completat peste 200 de teste de evaluare a obiceiurilor de consum. Ba mai mult, din ce-am inteles, voluntarii au si intervenit de cateva ori cand au dat de persoane aflate intr-o stare avansata de ebrietate.

Am fost si la concertele de vineri si sambata, atunci cand au urcat pe scena Dubioza Kolektiv, Rehab Nation, Urma, Al Jawala si Suie Paparude. Din pacate cei de la Alternosfera si-au anulat concertele din acest weekend din cauza unor probleme medicale avute de solistul trupei.

Mi-au placut foarte mult bosniecii de la Dubioza care ne-au facut sa ne zbantuim foarte mult chiar si in “santul” din fata scenei. Sambata i-am descoperit pe clujenii de la Rehab Nation care au reusit sa tina publicul in priza pana pe la ora 22:00. Urma ne-a incantat cu un show superb de doua ore in care i-am auzit de cateva ori si un pic mai electric decat eram obisnuit.

Surpriza serii a fost Al Jawala, trupa nemteasca care canta muzica balcanica si care a oferit un show de neuitat pentru toti cei prezenti la Padina Fest. Seara a fost incheiata undeva in jurul orei 4:00 de Suie Paparude, una din cele mai tari trupe de la noi din tara. Foarte tare concertul lor. Abia astept noul album care e preconizat sa apara anul acesta.

Padina Fest inseamna activitati fizice pe munte, asa ca n-am ratat ocazia de a face un traseu pana la Babele si inapoi. Altii mai temerari au ajuns chiar si pana la Omu sau Piatra Arsa, in vreme ce altii (bine Hristooo) au participat la Maratonul Bucegilor, o cursa de 37,3 km de MTB cross country prin care participantii au fost dusi pana la inaltimea de 2000 de metri.

Mi-a placut la Padina chiar daca a fost destul e racoare (seara erau chiar si 5 grade). Oamenii si atmosfera au facut ca cea de-a treia editie a acestui festival sa fie de neuitat. Mi-a placut ca au fost destul de multi oameni prezenti, in ciuda faptului ca a fost prima editie la care s-a platit bilet.

Cred ca ma intorc si la anul…  Pana atunci, urmeaza Sziget (am ajuns deja) si Coke Live Music Festival (plecam sambata, 10 august ca sa-i vedem pe Florence and the Machine).

Va las acum cu cateva poze de la fata locului realizate cu Canon 600D.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.