C-asa-i in tenis – Bloggers Open 2013

Weekend-ul acesta se desfasoara Bloggers Open 2013, un turneu amical de tenis pentru bloggeril (evident), la care voi incerca sa nu ma fac foarte tare de ras.

Imi place sa urmaresc meciuri de tenis, insa cand vine vorba de a pune si in practica, nu pot spune ca ma pricep foarte bine la acest sport. Ce-i drept nici n-am avut ocazia sa-l practic foarte mult. Nu e chiar cel mai accesibil sport din lume.

Tennis Fun

Am insa de fiecare data emotii pentru jucatorii romani angrentati in competiile internationale si urmaresc cu placere turneele de Grand Slam atunci cand am ocazia.

Am urmarit si cateva meciuri live la turneele din Bucuresti si cred ca cel mai puternic jucator pe care l-am vazut live a fost Carlos Moya la BCR Open Romania in 2008. N-a fost el chiar printre cei mai buni, dar a reusit sa fie #1 in ATP timp de 2 saptamani undeva prin 1999.

Bloggers Open 2013

Bloggers Open 2013 va avea loc pe 12 si 13 octombrie 2013 lacomplexul Ramada Parc (Str. Poligrafiei, nr 3-5) si va aduna la start 48 de bloggeri, impartiti in doua turnee separate – feminin si masculin. Premiile totale sunt de 2.500 de euro asa ca miza va fi destul de mare. 

Detalii despre inscrieri gasiti la Andreea pe blog si pe pagina de facebook GM Tennis.

[divider2]

Bloggers Open 2013 este un eveniment organizat de GM Tennis si susținut de OrangeSony Mobile si Sarto Made to Measure.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.