Cu un triatlon toti suntem datori!

0

Spuneam acum cateva saptamani ca imi era dor de atmosfera din timpul unei competitii de triatlon asa ca am profitat de ocazie si m-am prezentat duminica dimineata la start pentru Titans Triathlon.

Si pentru ca din pacate nu mai sunt in forma de alta data pentru a face de unul singur toate probele, am facut echipa cu Lili la inot si cu Lucian la ciclism pentru a face o echipa de stafeta supersprint.

foto: Radu-Cristi

Daca Lili a avut de inotat 400 m si Lucian a avut de pedalat 10 km, eu am iesit per total cel mai castigat, cu doar 2,5 km de alergat. Dar ce-a fost foarte faina a fost atmosfera de concurs.

Pentru ca n-am reusit sa-mi conving colegii de birou sa facem o stafeta corporate, am ratat sansa de a castiga premiul de 3000 de euro oferit de Campofrio, sponsorul principal al Titans Triathlon, dar macar am plecat totusi cu ceva la finalul concursului.

Mi-am asumat de la inceput ca n-o sa scoatem un timp foarte spectaculos si-am ales sa ne bucuram de competitie pentru ca viata si sportul in general nu sunt doar despre premii si obtinut locul I de fiecare data, dupa cum bine zice si Sabina aici.

Ma bucur ca am reusit sa-l conving pe Lucian sa participe si sa obtina astfel prima lui medalie la un concurs de genul asta.

Mi-a placut foarte mult la Titans Triathlon si cu siguranta o sa participam si anul viitor, de data asta mai bine pregatiti, poate chiar in proba individuala.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.