Cu un triatlon toti suntem datori!

0

Spuneam acum cateva saptamani ca imi era dor de atmosfera din timpul unei competitii de triatlon asa ca am profitat de ocazie si m-am prezentat duminica dimineata la start pentru Titans Triathlon.

Si pentru ca din pacate nu mai sunt in forma de alta data pentru a face de unul singur toate probele, am facut echipa cu Lili la inot si cu Lucian la ciclism pentru a face o echipa de stafeta supersprint.

foto: Radu-Cristi

Daca Lili a avut de inotat 400 m si Lucian a avut de pedalat 10 km, eu am iesit per total cel mai castigat, cu doar 2,5 km de alergat. Dar ce-a fost foarte faina a fost atmosfera de concurs.

Pentru ca n-am reusit sa-mi conving colegii de birou sa facem o stafeta corporate, am ratat sansa de a castiga premiul de 3000 de euro oferit de Campofrio, sponsorul principal al Titans Triathlon, dar macar am plecat totusi cu ceva la finalul concursului.

Mi-am asumat de la inceput ca n-o sa scoatem un timp foarte spectaculos si-am ales sa ne bucuram de competitie pentru ca viata si sportul in general nu sunt doar despre premii si obtinut locul I de fiecare data, dupa cum bine zice si Sabina aici.

Ma bucur ca am reusit sa-l conving pe Lucian sa participe si sa obtina astfel prima lui medalie la un concurs de genul asta.

Mi-a placut foarte mult la Titans Triathlon si cu siguranta o sa participam si anul viitor, de data asta mai bine pregatiti, poate chiar in proba individuala.

Previous articleThe Black Eyed Peas canta la Untold 2018!
Next article5 motive sa mergi la Neversea
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.