Castiga 3000 de euro la Titans Triathlon!

0

Weekendul viitor, pe 23 si 24 iunie 2018, in Parcul IOR din Bucuresti are loc o noua editie a competitiei The Titans Triathlon.

Anul acesta am decis si eu sa particip, insa pentru ca la momentul actual nu sunt in stare sa duc o proba completa de triatlon, m-am inscris la proba de stafeta supersprint.

Inotul este in continuare punctul meu slab si cu siguranta n-as fi putut inota 750 m (abia m-am chinuit la 400 m acum 3 ani) cat e la proba sprint individual asa ca o sa merg pe varianta safe si-o sa las pe altcineva sa faca proba de inot, timp in care eu o sa ma ocup de alergare, iar un alt coleg de ciclism.

Tot cu o stafeta am inceput aventura mea cu triatloanele si acum 5 ani si atunci am prins drag de genul acesta de competitii, iar ulterior am reusit sa duc pana la capat doua competitii full de triatlon.

O sa recunosc insa faptul ca unul din motivele pentru care m-am decis de fapt sa ma inscriu la stafeta este ca anul acesta au un premiu substantial, de 3.000 de euro oferit de Campofrio, partenerul oficial al Titans Triathlon, pentru echipele corporate castigatoare pentru fiecare categorie (masculin, feminin si mixt), asa ca motivatie mai mare ca asta nu cred ca exista.

Proba de Stafeta Supersprint cuprinde trei probe (evident), dupa cum urmeaza: 400 m inot – 10 km ciclism si 2.5 km alergare, iar echipele pot fi formate din cate trei concurenti (cate unul pentru fiecare proba, evident), care pot fi membri unei familii, prieteni sau colegi de birou, iar in functie de componenta echipei va incadrati la una din cele trei categorii: masculin, feminin sau mixt.

Aceasta se va desfasura duminica, 24 iunie 2018, avand startul de la ora 9:00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti. Taxa de inscriere pentru stafeta este de 360 de lei/echipa, iar inscrierile se fac pe site-ul oficial al competitiei pana pe 21 iunie.

Pentru cei mai bine pregatiti (si care au peste 19 ani) vor fi si probe de triatlon full dupa cum urmeaza:

  • Sprint Individual – 750 m inot – 20 km ciclism – 5 km alergare
  • Olimpic Individual – 1500 m inot – 40 km ciclism – 10 km alergare

Sunt si probe pentru copii dupa cum urmeaza:

  • copii 9-13 ani – 200 m inot – 5 km ciclism – 1.25 km alergare
  • cadeti 14-16 ani – 400 m inot – 10 km ciclism – 2.5 k alergare
  • juniori 17-19 ani – 750 m inot – 20 km ciclism – 5 km alergare

Inscrierile pentru copii, cadeti si juniori se fac insa exclusiv prin cluburi afiliate Federatiei Romane de Triatlon. Gasiti aici toate detaliile legate de inscrieri pentru ca tot atunci va avea loc si Campionatul European de Triatlon Junior.

Eu unul abia astept sa simt din nou emotia unui triatlon si sper ca impreuna cu echipa mea sa scoatem un timp cat mai bun.

Previous articleAloe Blacc si Vama – noile confirmari de la Neversea 2018!
Next article100 de OAMENI din BUCUREȘTI [3]
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.