Ce trebuie sa stiti inainte de concertul HURTS de la Bucuresti

Pentru ca au mai ramas doar cateva ore pana la concertul HURTS de la Romexpo, am zis sa va dau cateva informatii legate de acest show. Eu unul abia astept acest show pentru ca i-am mai vazut live pe baieti si pentru ca fac o muzica foarte foarte misto.

hurts---octombrie---romexpo

Ei vor canta pe 11 ocotombrie la Bucuresti, in Pavilionul Central al complexului Romexpo. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a-i asculta live:

[list style=”orange”]

    • acesta este cel de-al treilea concert HURTS in Romania, dupa sold-out-ul din 2011 de la Fratelli si show-ul facut la Summer Well anul trecut;
    • de fiecare data, cei care i-au adus in tara au fost cei de la Orange Romania;
    • este primul concert in Romania dupa lansarea albumului Exile din primavara acestui an;
    • in deschidere vor canta YellLow si Grimus, cei din urma lansand un nou videoclip ce o va avea ca protagonista pe Laura Cosoi;
    • Hurts au filmat doua videoclipuri in Romania: Better Than Love si Sunday, in cel din urma aparand aceeasi Laura Cosoi;
    • biletele la zona Golden Circle sunt sold-out.

[/list]

Eu i-am mai vazut live de doua ori pana acum, dar niciodata in Romania. Prima data a fost tot in 2011, dar in cadrul festivalului Oxegen din Irlanda, iar a doua oara, la Budapesta, in cadrul Sziget Festival 2012.

Chiar sunt curios cum se prezinta publicul nostru la un concert Hurts, dar avand in vedere ca au o baza foarte mare de fani aici am mari sperante ca atmosfera o sa fie de neuitat.

Voi v-ati luat bilete la Hurts? I-ati mai vazut live pana acum?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.