Ne pregatim de Bloggers Lan Party III

La editia precedenta de Bloggers Lan Party s-a lasat cu multe tancuri distruse si cu “inteligente” furate. Spuneam atunci ca abia astept editia a III-a si iata ca aceasta vine mai repede decat ma asteptam.

Weekend-ul asta, pe 20 iulie mai exact, la Romtelecom Training Arena, va avea loc Bloggers Lan Party III. Vom juca si de aceasta data World of Tanks si sunt convins ca acum o sa fie luptele mult mai interesante, mai ales ca majoritatea am inceput sa jucam destul de mult acest joc in ultimele 3 luni.

Vor mai fi si alte jocuri si chiar si o competitie de racing ce va avea ca premiu un Xbox 360 (nu mi-ar strica unul, mai ales ca o sa se lanseze in curand GTA V). Pentru BLP III Sunt puse “la bataie” 24 de locuri, iar detalii despre inscrieri gasiti la Toma si pe pagina de facebook Bloggers Lan Party.

”Bloggers Lan Party, ediția a 3-a, este un eveniment powered by Romtelecom și susținut de Bitdefender Antivirus și PC Garage.”

Vezi cum a fost la Bloggers Lan Party II!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.