Prelungi-ti-as vara!

Anul acesta am avut parte de o vara absolut magica! In fiecare weekend de vara am fost la cate un festival de muzica (sau chiar mai multe) si-am reusit sa ma bucur la maxim de fiecare moment.

Ba chiar mi-am prelungit seria de #NiciunWeekendFaraFestival si in septembrie, semn ca pentru mine vara inca a continuat. Din acest punct de vedere mi-as dori ca vara sa dureze cat mai mult pentru a ne bucura si mai mult de vremea frumoasa, de caldura si evident de muzica.

Ok. E misto si iarna, cand mergi sa te dai cu placa la munte, cand impodobesti bradul si cand iti faci noi rezolutii la final de an, dar intre noi fie vorba, cel putin in oras, iarna e chiar de … .

Cum ar fi sa putem sa amanam un pic iarna? Eu zic ca fain, tocmai d-aia aplaud noua initiativa a celor de la KFC care ne propun sa prelungim vara printr-o metoda foarte simpla. Trebuie doar sa-l tinem ocupat pe Fuego, vestitorul iernii si-al brazilor impodobiti de mame.

Pe scurt, trebuie sa intri pe kfc.ro/prelungestevara si sa-l tii ocupat pe Fuego, spunandu-i ce sa faca. De la cantat si mancat la jucat cu kendama sau fidget spinnerul, variantele sunt foarte multe. Trebuie doar sa fii creativ.

Drept rasplata, in functie de cat de mult il tinem ocupat pe Fuego, produsele din gama Krushers raman in restaurantele KFC.

Eu unul chiar m-am distrat dandu-i lui Fuego sa faca o groaza de chestii.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.