Stand-up Olympics – un concept foarte misto

0

Ieri am fost la Arenele Romane pentru prima zi a “festivalului” de stand-up comedy numit “Stand-up Olympics”.

Line-up-ul a fost unul foarte bun si-am avut ocazia sa aud glume foarte misto de la Micutzu, Bordea, Dan Badea, Natanticu, Ana-Maria Calita, Radu Bucale, Nelu Cortea, George Tanase, Teodora, Catalin Corches, Alex Stefanescu si Mane Voicu.

Nu mai fusesem la un astfel de maraton de stand-up de pe vremea evenimentelor de tipul “Noaptea devoratorilor de stand-up” ce aveau loc prin Silver Church la inceputul anilor 2010 si nici pe la spectacole recunosc ca nu prea mi-am mai facut timp sa merg.

Ma bucur insa ca in ultimii 2-3 ani parca a explodat acest fenomen si au loc din ce in ce mai multe spectacole bune de stand-up. Eu cred ca avem nevoie din cand in cand si de niste evenimente de genul acesta care sa ne ofere buna dispozitie.

E adevarat ca la Arenele Romane nu ai aceeasi “intimitate” pe care o ai intr-un bar, dar eu zic ca cei care au urcat ieri seara pe scena au reusit sa fie suficient de apropiati de public prin glumele pe care le-au facut.

Au fost si glume proaste, au fost si glume deplasate, dar au fost si glume foarte foate bune si unele dintre ele foarte destepte. Daca ar fi sa fac un top 3 al momentelor care mi-au placut cel mai mult, i-as pune pe Dan Badea, Micutzu si pe Ana-Maria Calita.

Mi-a placut conceptul acesta de eveniment care iti permite, unu la mana, sa ii vezi pe veteranii acestui fenomen din Romania, dar in acelasi timp sa-i descoperi si pe cei mai noi sau de care poate n-ai auzit pana acum.

M-a surprins, de exemplu, George Tanase, pe care il stiam doar din clipurile sale de pe Youtube, dar si Nelu Cortea, de care nu stiam ca face si stand-up (credeam ca face doar muzica).

Stand-up Olympics continua si azi cu Teo, Vio, Costel, Maria Popovici, Sorin Parcalab, Andrei Ciobanu, Mincu si Alex Mocanu.

Bilete mai gasiti aici sau la intrare. Va las acum cu o galerie foto din prima zi:

Previous articleAfterhills 2018 cu bune si cu rele
Next article100 de OAMENI din BUCUREȘTI [2]
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.