Cum a fost la Bloggers Lan Party II

Asa cum v-am zis si saptamana trecuta, sambata am participat la cea de-a doua editie Bloggers Lan Party. Chiar daca nu eram eu in cea mai buna forma si n-apucasem sa joc foarte mult World of Tanks, pot spune ca m-am descurcat onorabil.

N-am fost chiar“carne de tun”si chiar am reusit intr-o runda sa distrug 4 inamici. Per total, echipa din care-am facut parte a avut mai multe victorii, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Aceasta experienta m-a ajutat sa inteleg mai bine acest joc, mai ales ca am putut invata de la oameni cu experienta mult mai mare decat a mea si pot spune ca m-a prins. Nu e la fel de distractiv ca atunci cand joci cu prietenii bloggeri, dar odata ce prinzi mecanismul, poti sa-ti dezvolti singur tactica si sa ai rezultate din ce in ce mai bune.

Eu sunt inca la stadiul de incepator (am abia 40 de batalii la activ), dar cand imi permite timpul mai fac cateva lupte random. Abia astept sa ajung la Tier-uri superioare si sa am si eu niste tancuri competitive.

 Dupa ce ne-am plictisit de WoT, ne-am dat pe Team Fortress, joc pe care recunosc ca nu-l mai incercasem pana acum. Shooter si el.. ne-a impartit tot in doua echipe, in care evident, tot echipa mea a fost mai victorioasa. Jocurile de TF au venit la fix, undeva intre orele 4 si 6, cat sa nu ne adoarma. S-a lasat cu glume cu “inteligenta” sau “uite-l p-ala cu doi medici”.

Razvan si Alex au preferat sa joace si Drift 3, in vreme ce majoritatea am ales sa ne intoarcem la World of Tanks. Marea surpriza a fost insa invitatul special Cabral, care s-a descurcat foarte bine in primele sale meciuri de WoT.

Organizarea a fost impecabila, drept dovada am stat mai bine de 12 ore in fata calculatoarelor si am mai fi stat, daca nu ne batea soarele in monitoare :)). A meritat toata noaptea de nesomn si inclusiv sa fiu buimac a doua zi cand trebuia sa plimb oamenii cu Opel Adam.

Pe final nu-mi ramane decat sa-i multumesc lui Toma Nicolau pentru idee si intreaga organizare si evident sponsorilor: Romtelecom, care ne-au oferit “campul de batalie” (adica locul unde am jucat), au asigurat “munitia” (mancare si bautura), “radarul” (conexiunea la internet) si”camuflajul” (adica tricourile), Asus, care a asigura “tancurile” (adica sistemele hardware pe care-am jucat), evoMAG, care a asigurat “prada de razboi” (adica jocurile Team Fortress si Drift 3), Bitdefender, care au venit si ei o prada frumusica de razvboi (o licenta BitDefender 2013), Roccat si ClickShop  care ne-au oferit “recompensele” de la final (adica premii multe pentru cei care au rezistat pana la final).

M-am ales si eu cu un mouse wireless ca premiu, pe care abia astept sa-l testez :D.

Mai multe impresii gasiti la: Adrian CiubotaruRevo,  Andrei ZdetovețchiSorin RusiCabral, Vlad si lista e in continua schimbare.

Foto: Zdeto & Romtelecom

[divider2]

Bloggers Lan Party -ediția II, este un eveniment susținut de RomtelecomAsusBitdefenderevoMAG si ROCCAT.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

13 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.