Pe 25 mai te vrem rapid si creativ la PRIME Quest

Ultima luna s-a dovedit a fi cea mai activa din punct de vedere al evenimentelor organizate de PRIME Romania anul acesta. Au fost nu mai putin de patru evenimente au avut loc pana acum, iar vineri va asteapta si cel de-al cincilea: PRIME Quest.

Ajuns la cea de-a doua editie PRIME Quest va vrea rapizi si creativi in cursa voastra urbana spre agentiile de PR si Advertising din Bucuresti. 15 concurenti vor lua parte la o cursa contra cronometru, plina de incercari si obstacole.

De-a lungul a 6 ore veti trece prin probe eliminatorii pentru a ajunge la agentii de PR si publicitate, unde veti rezolva brief-uri si va veti intrece in idei creative.

Veti avea astfel sansa de a lua pulsul agentiilor de PR si Publicitate in cadrul departamentelor de Strategie, Social Media, Client Service si BTL.

Anul trecut traseul a inclus agentiile Saatchi&Saatchi (client service), Bortun-Olteanu (PR), Graffiti BBDO (strategie)  si Mercury360 (creatie) , iar fericita castigatoare a Quest-ului a fost recompensata cu un internship.

Ba mai mult, i-a placut atat de noi, incat in toamna s-a inscris in PRIME, iar anul acesta a organizat deja 2 evenimente (PRint si Congresul National al Studentilor la Comunicare).

Asadar, participarea la PRIME Quest e o oprortunitate foarte buna de a intra in contact cu lumea agentiilor de PR si Advertising si o buna ocazie de a te face remarcat.

Inscrierile se fac la adresa quest@primeromania.ro, iar tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi  cat mai creativ la intrebarea urmatoare: “Imagineaza-ti ca esti un erou. Ce superputere crezi ca te-ar ajuta sa faci fata unei zile intr-o agentie?”. Inscrierile se fac pana miercuri, 23 mai, ora 18:00.

PRIME Quest este sustinut de partenerii Pizza Hut si Red Bull, iar la final castigatorii vor primii premii si din partea IQads Kadett.

[divider2]

Si daca tot vorbeam mai devreme de evenimentele care-au avut loc in PRIME luna asta.. va invit sa citit pe blogul PRIME Romania cateva impresii despre Congresul National al Studentilor la Comunicare 2012 si despre cum a fost la PR&Ad Fair 2012

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.