Ce se mai intampla prin PRIME

Urmeaza o perioada destul de plina de evenimente marca PRIME Romania, lucru care sincer ma bucura, pentru ca in sfarsit munca din ultimele luni a organizatorilor va da roade.

Saptamana aceasta au loc doua evenimente foarte interesante, urmand ca in luna aprilie si in luna mai, sa aiba loc si cele mai importante evenimente ale asociatiei.

Joi, 29 martie 2012 va avea loc cea de-a 26-a editie de PR Tea & Ad Cookies, iar tema de luna aceasta este “Music Fest”. Cei trei speakeri vor fi :

[list style=”blue”]

    • Carina Sava, de la Agentia de Vise care se ocupa de formatia Vama, dar si de Cruciada Culturii;
    • Alexandra Dragomir, colega mea de la Urban.ro, care a fost in echipa de organizare a  festivalului ARTMania, iar acum face PR pentru formatia Monarchy;
    • Tudor Borzea, Director Logistica Even’thor.

[/list]

Evenimentul va avea loc la Carturesti Verona (Str. Artur Verona nr. 131S), cu incepere de la ora 18:30.

Duminica, pe 1 aprilie 2012, va avea loc un bal mascat, cu denumirea “Spring Masquerade”, al carei tema va fi “Alice in tara minunilor”.

Vrem sa va aratam ca noi in PRIME stim sa ne si distram si ca vrem sa va distram si pe voi. Vrem sa sarbatorim venirea primaverii intr-un mod cat mai nonconformist asa ca sunteti cu totii invitati sa intrati in pielea personajelor din poveste. 

Se lasa si cu premii asa ca ar fi de preferat sa va costumati cat mai misto.

“Spring Masquerade” va avea loc in B52 (Str. 11 iunie nr.50), iar intrarea va fi de 10 lei. Ne vedem pe-acolo.

[divider2]

Seria evenimentelor PRIME Romania va continua si in aprilie, cu cea de-a treia editie PRint, cu cea de-a treia editie de Boutique Cliche si cu inca o editie de PR Tea&Ad Cookies. In plus, tot in aprilie, la Torino va avea loc un nou Congres European, unde voi avea ocazia sa cunosc membri din toate filialele PRIME Europe.

In mai va asteapta o 9 editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare si cea de-a patra editie a targului de joburi si internship-uri PR&Ad Fair. Bonus: cea de-a doua editie a PRIME Quest.

Despre toate astea, veti afla mai multe detalii in curand de pe primeromania.ro. Stay tuned

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.