Primele nume anuntate la Rock Am Ring 2018

0

Vine perioada aia faina din an in care incep sa se anunte trupele si artistii care vor canta vara asta pe la festivalurile din Europa.

Dupa ce Pinkpop i-a confirmat ca headlneri pe Foo Fighters si pe Bruno Mars, iata ca a venit momentul sa aflam si primele nume de la Rock Am Ring si Rock Im Park de anul viitor.

Cele doua festivaluri “surori” impart acelasi line-up si aceeasi perioada de desfasurare, 1-3 iunie 2018, cu mentiunea cu unul are loc in Nurburgring si celalalt in Nurnberg.

De mentionat ca asta este abia primul anunt si ca o sa mai urmeze si altele. Asadar, daca va hotarati sa mergeti la unul din cele doua festivaluri nemtesti veti avea ocazia sa-i vedeti pe: Foo Fighters, 30 Seconds to Mars, Gorillaz, Marylin Manson, Rise Against, Parkway Drive si pe multi multi altii.

Anuntul asta e foarte bun si pentru ca ne putem face o idee despre trupele care vor face turneu de festivaluri anul viitor si pe care e posibil sa le vedem si in Romania. As paria un pic pe Gorillaz la Electric Castle sau Sziget.

Abonamentele pentru Rock Am Ring si Rock Im Park se pun in vanzare pe 1 noiembrie 2017, iar primele 15.000 de abonamente pentru fiecare festival vor fi la 150 euro, iar dupa ce se epuizeaza vor fi 160 euro.  Pentru camping si parcare se plateste extra 50 euro.

Previous articleSmiley se face macaragiu?
Next articlePUBG Mafia sau cum se fac lucrurile in familie…
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.