PUBG Mafia sau cum se fac lucrurile in familie…

Saptamana trecuta am participat la turneul de PUBG organizat de Hyper X la Media Galaxy (numit PUBG HyperX Cloud Alpha Invitational by Bloggers Lan Party) si mi-am dat seama ca lucrurile cel mai bine se fac in familie.

Pe scurt, am fost 10 bloggeri invitati care au avut ocazia sa-si aduca la acest concurs fiecare cate un cititor pentru a-si face cate o echipa, urmand ca apoi sa ne jucam PlayerUnknown’s Battlegrounds aka PUBG.

Eu l-am adus pe Lucian, care nici el nu mai jucase PUBG pana atunci, insa tovarasul Chineata a jucat “un pic murdar” si l-a adus pe frati-su, care avea la activ cateva ore bune in joc, ceea ce s-a dovedit decisiv in stabilirea castigatorilor pentru ca ne-au cam capacit in fiecare meci.

Nu m-am dus acolo ca sa castig neaparat, insa mi-as fi dorit sa fie mai echilibrate lucrurile. Ne-am distrat insa foarte bine, mai ales eu cand in meciul al doilea am murit in primele 30 de secunde si-a trebuit sa stau degeaba pana la final :))

Partea buna e ca acum ma puteam concentra mai bine la joc si il puteam ajuta pe Lucian la strategie, eu fiind acum a doua pereche de ochi si mai ales de urechi. A fost buna strategia si-am reusit sa iesim pe locul 2 ca echipa.

Iata care-a fost si perspectiva lui Lucian dupa turneu:

“Nu mai jucasem pana acum PUBG, dar anii de CS din spate s-au dovedit utili. Ne-au ajutat si castile Cloud Alpha de la Hyper X sa intram mai bine in atmosfera si-ar fi fost ideal sa nu joc singur un meci intreg impotriva a 8 inamici.

Important e insa ca ne-am simtit bine la eveniment si ca abia astept urmatorul Lan Party unde sper sa am alt coechipier.”

Aici gasiti si aftermovie-ul evenimentului, iar pe la min. 16:30 vedeti ce-am filmat si eu la eveniment in vlogul saptamanii. Ne revedem la un BLP pe 11 noiembrie, asa ca fiti pe faza ca urmeaza anunturi importante.

Foto by: Bogdan Serban

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.