Foo Fighters, Twenty One Pilots, Florence + The Machine, Martin Garrix si The 1975 headlineri la Sziget Festival 2019

0

O ce veste minunata! Astazi s-au mai anuntat cateva nume ce vor concerta anul viitor la Sziget Festival.

Pe langa Ed Sheeran, deja anuntat in urma cu o luna, iata ca lista headlinerilor se mareste cu inca cinci nume. Foo Fighers,  Twenty One Pilots, Florence + The Machine, Martin Garrix si The 1975.

Daca Twenty One Pilots si Ed Sheeran vor canta in premiera pe Insula Libertatii, pe ceilalti szigetanii au mai avut ocazia sa-i vada in anii trecuti. Foo Fighters au mai cantat in 1997, la una din primele editii, in vreme ce pe The 1975 i-am mai vazut in 2014, iar pe Florence+The Machine si pe Martin Garrix in 2015.

Alaturi de aceste nume mari anuntate azi, au mai fost confirmate si trupe precum: Catfish and the Bottlemen, Chvrches, Jungle, Kodaline, The Blaze, Of Mice & Men si multe altele.

Sziget Festival are loc in perioada 7-13 august 2019 pe Insula Obuda din Budapesta, supranumita si Insula Libertatii. Abonamentele au fost deja puse in vanzare si sunt disponibile pachete pentru 7 zile, 5 zile, 3 zile sau de o zi, in functie de preferintele fiecaruia.

Eu va recomand insa sa stati intreaga saptamana acolo pentru a va bucura de intreaga experienta Sziget. Pentru mine a devenit deja traditie ca in ultimii ani sa fac combo-ul Untold + Sziget si sa plec de la Cluj direct la Budapesta.

Daca va cumparati abonamentele de azi, puteti beneficia de preturi speciale early bird pentru toate pachetele de mai sus, iar daca nu-ti permiti sa platesti un abonament intreg, exista si optiuni cu plata in rate.

Previous articlePrimii headlineri anuntati la Reading Festival 2019
Next articleAxel Thesleff lanseaza un EP audiovizual ce te lasa cu #pieledegaina
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.