Vreau din nou in clasa a IX-a!

vreau-in-clasa-a-9-a

Privind un pic in urma, liceul a reprezentat una din perioadele faine din viata mea. Chiar daca la vremea respectiva mi se parea un calvar, odata cu trecerea timpului, am ajuns sa apreciez acei ani, care intr-un fel au ajuns sa ma defineasca si sa ma pregateasca pentru ce-a urmat.

Desigur insa ca marile schimbari au aparut, la mine cel putin, dupa liceu, insa a avut si el rolul sau. Este o etapa a vietii prin care toti ar trebui sa trecem, insa din pacate nu toti au oportunitatea asta in Romania.

Cei de la World Vision Romania, impreuna cu restaurantele KFC si Pizza Hut au derulat in luna octombrie a acestui an cea de-a 9-a editie a campaniei “Vreau in clasa a 9-a” prin intermediul careia ofera burse de 250 de lei pe luna catre copiii inscrisi in acest program care sa-i ajute sa-si continue studiile.

Practic toate restaurantele KFC si Pizza Hut au avut rolul de “pusculita”, oamenii putand dona cel putin un leu pentru aceasta cauza fara sa cumpere neaparat ceva, contribuind astfel la acele burse.

Anul trecut 120 de copiii au beneficiat de burse in valoare totala de 80.000 de euro stransi prin intermediul acestei campanii

Eu am fost provocat de cei de la KFC sa spun o poveste din liceu si-am primit si-o pagina de oracol. Eu am ales sa raspund “live” pe video, asa ca am facut un episod din PanDaily cu raspunsurile la oracol. Asta cred ca intr-un fel compenseaza povestea pe care ar fi trebuit s-o scriu aici.

Enjoy!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.