Oare cu ce mai pot veni nou cei de la VUNK? Asta m-am intrebat in fiecare an si de fiecare data au reusit sa ma surprinda.

Dupa cinci concerte la Sala Polivalenta din Bucuresti fiecare cu cate o productie mai spectaculoasa decat cealalta, dupa primul videoclip filmat live pe Facebook si multe alte premiere pentru industria muzicala romaneasca, trupa Vunk se pregateste de lansarea primului documentar al unei trupe rock romanesti.

Pe langa clipuri exclusive si o poveste emotionanta ce ne va trece prin intreaga istorie a trupei, acestia vor sa includa in acest documentar si fanii.

Cornel Ilie a intrat aseara live pe Facebook si a anuntat acest lucru, iar cei care vor sa contribuie la acest documentar cu clipuri in care sa povesteasca despre momentele care ii leaga de trupa Vunk. Pentru a face asta trebuie sa trimita clipurile filmate orizontal (16:9) la adresa documentarvunk@gmail.com (sau prin transfer la aceeasi adresa).

Mi se pare foarte tare aceasta idee si chiar sunt curios sa vad cum o sa iasa acest documentar. O sa trimit si eu un clip pentru ca acum trei ani traiam una din cele mai tari experiente din viata mea: mergeam in turneu prin intreaga tara alaturi de ei (sau mai bine zis, in Inconjurul Lumii).

Daca aveti si voi momente deosebite care va leaga de trupa Vunk va sfatuiesc sa le trimiteti cat mai repede pentru ca ma gandesc ca vor sa se apuce cat mai curand de montaj si ca vor sa-l lanseze anul acesta.

Previous articleUnde poti sa-l vezi pe Justin Timberlake anul acesta!
Next articlePrimii artisti confirmati la UNTOLD 2018!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.