Electric Castle Festival se muta!

Se pare ca dupa doar trei editii, festivalul de la Castelul Banffy din Bontida, jud. Cluj, se muta. O veste neasteptata pentru cei care se obisnuisera ca el sa aiba loc in luna iunie, dar care cred eu ca ii va bucura pe toti cei care au de dat BAC-ul anul viitor sau au de dat examene in sesiune.

Asadar, Electric Castle Festival se muta in luna iulie. In perioada 14-17 iulie 2016 mai exact, adica fix atunci cand probabil o sa se desfasoare cea mai buna editie de pana acum a festivalului. Avand in vedere ca o sa fie fix in mijlocul verii, sa speram ca n-o sa mai ploua chiar atat de rau.

Electric Castle Festival 2016

Printre primele nume confirmate neoficial la editia a patra se numara Dub Pistols, care au promis ca vor fi prezenti la toate editiile si care cred eu ca se vor tine de cuvant. La cat de bine s-au simtit de fiecare data aici, chiar daca n-ar canta pe scena si tot m-as astepta sa-l vad pe Barry prin public :))

Sper ca schimbarea datei sa fie de bun augur si ca organizatorii sa reuseasca sa aduca la festival nume si mai mari decat in anii precedenti. Eu unul ma bucur de acest anunt pentru ca sigur nu mai ratez editia din 2016 pentru ca n-o sa se mai intersecteze cu Glastonbury sau Rock Werchter.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Voua cum vi se pare aceasta “mutare”? Ce trupe ati vrea sa vedeti la Electric Castle Festival 2016?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.