Programul pe zile la Summer Well 2015

Ne mai despart cateva zile de cea de-a cincea editie a festivalului Summer Well, ce are loc pe domeniul Stirbey din Buftea.

Se anunta un weekend foarte plin cu 10 concerte mai mult decat interesante intr-o atmosfera de vacanta, dupa cum ne-au obisnuit pana acum.

Summer-Well-2015

In aplicatia Summer Well pentru iOS si Android a fost afisat deja programul concertelor, dar pentru cei care nu si-au instalat-o inca, am zis sa vin in ajutor.

Iata asadar cum se prezinta programul pe cele doua zile de festival:

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

[row]

[column size=”6″]

Sambata, 8 august

22:45 – Foals

21:15 – La Roux

19:45 – The Maccabees

18:30 – Kwabs

17:15 – Circa Waves

[/column]

[column size=”6″]

Duminica, 9 august

22:30 – Kasabian

21:00 – The Wombats

19:30 – Jungle

18:15 – Foxes

17:00 – Sohn

[/column]

[/row]

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Eu imi doresc sa-i revad pe Kasabian care au facut un super show la Rock Werchter in urma cu o luna si abia astept sa-i vad din nou la treaba. De asemenea, as vrea sa-l vad si pe Kwabs la lucru, iar de la restul astept sa ma surprinda.

O sa fie fain ca la editia de anul acesta TANANANA va fi acolo cu un studio si live-urile aferente, poate chiar si interviuri.

Pahar Reutilizabil - Summer Well 2015

Tot printre lucrurile faine care se vor intampla acolo se numara si folosirea de pahare reutilizabile. Practic dai un jeton, primesti un pahar pe care-l folosesti pe parcursul festivalului, iar la final, daca il returnezi, iti recuperezi jetonul inapoi. Sau poti sa pastrezi paharul daca vrei sa faci colectie.

Mi se pare o idee foarte faina care sper eu ca o sa reduca numarul de pahare de plastic aruncate pe jos care stricau total privelistea.

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Abonamentele pentru Summer Well inca mai sunt disponibile pe easytickets.ro si in Orange Shop, iar biletele de o zi se pot cumpara doar de la intrarea in festival, in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii despre cum puteti ajunge la Summer Well gasiti pe site-ul oficial al festivalului sau in aplicatie.

P.S. The Weeknd NU vine la Summer Well anul acesta.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.