Ne mai despart cateva zile de cea de-a cincea editie a festivalului Summer Well, ce are loc pe domeniul Stirbey din Buftea.

Se anunta un weekend foarte plin cu 10 concerte mai mult decat interesante intr-o atmosfera de vacanta, dupa cum ne-au obisnuit pana acum.

Summer-Well-2015

In aplicatia Summer Well pentru iOS si Android a fost afisat deja programul concertelor, dar pentru cei care nu si-au instalat-o inca, am zis sa vin in ajutor.

Iata asadar cum se prezinta programul pe cele doua zile de festival:

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

[row]

[column size=”6″]

Sambata, 8 august

22:45 – Foals

21:15 – La Roux

19:45 – The Maccabees

18:30 – Kwabs

17:15 – Circa Waves

[/column]

[column size=”6″]

Duminica, 9 august

22:30 – Kasabian

21:00 – The Wombats

19:30 – Jungle

18:15 – Foxes

17:00 – Sohn

[/column]

[/row]

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Eu imi doresc sa-i revad pe Kasabian care au facut un super show la Rock Werchter in urma cu o luna si abia astept sa-i vad din nou la treaba. De asemenea, as vrea sa-l vad si pe Kwabs la lucru, iar de la restul astept sa ma surprinda.

O sa fie fain ca la editia de anul acesta TANANANA va fi acolo cu un studio si live-urile aferente, poate chiar si interviuri.

Pahar Reutilizabil - Summer Well 2015

Tot printre lucrurile faine care se vor intampla acolo se numara si folosirea de pahare reutilizabile. Practic dai un jeton, primesti un pahar pe care-l folosesti pe parcursul festivalului, iar la final, daca il returnezi, iti recuperezi jetonul inapoi. Sau poti sa pastrezi paharul daca vrei sa faci colectie.

Mi se pare o idee foarte faina care sper eu ca o sa reduca numarul de pahare de plastic aruncate pe jos care stricau total privelistea.

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Abonamentele pentru Summer Well inca mai sunt disponibile pe easytickets.ro si in Orange Shop, iar biletele de o zi se pot cumpara doar de la intrarea in festival, in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii despre cum puteti ajunge la Summer Well gasiti pe site-ul oficial al festivalului sau in aplicatie.

P.S. The Weeknd NU vine la Summer Well anul acesta.

Un comentariu

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.