SAGA Festival incepe sa prinda contur

1

Cel mai nou festival din Bucuresti se anunta spectaculos

Dupa ce-au “umplut” Olanda de festivaluri de muzica electronica, ALDA si Insomniac aduc in Romania un nou concept de festival, numit SAGA, ce isi propune sa fie primul festival major de muzica din Bucuresti.

ALDA are in palmares evenimente precum AMF (Amsterdam Music Festival), New Horizons, The Flying Dutch, A State of Trance sau Armin Only, asa ca ma bazez ca festivalul pe care il propun pentru publicul romanesc o sa se ridice la nivelul celor mentionate anterior.

Iar daca e sa ne luam dupa primele nume anuntate, se anunta un inceput de vara interesant. In primul val au fost confirmati Disclosure, Don Diablo, Marshmello, Meduza si Faithless (DJ Set), iar astazi s-au alaturat listei si Alan Walker, Tiesto, Sam Feldt (Live) si Sigala.

Pe primii trei din lista confirmarilor de azi doar la SAGA vom avea ocazia sa-i vedem vara asta in Romania, in vreme ce Sigala si Disclosure vin pentru prima data la Bucuresti.

SAGA Festival va avea loc in perioada 5-7 iunie 2020 in parcul Izvor din Bucuresti si ne promite 5 scene si peste 150 de artisti care ne vor incanta pe parcursul celor 3 zile de festival.

Recunosc insa ca ma surprinde locul de desfasurare al festivalului pentru ca momentan nu reusesc sa-mi dau seama cum vor arata si cum vor fi amplasate scenele astfel incat sa deserveasca peste 40.000 de oameni/zi cum isi propun organizatorii.

Dar la fel de sceptic am fost si legat de prima editie de UNTOLD si am fost dat pe spate, asa ca momentan merg pe incredere si pe experienta din spate a celor de la ALDA ca vom avea parte de un eveniment de neuitat la Bucuresti.

Abonamentele s-au pus deja in vanzare. Cele la pretul promotional de 100 de lei s-au epuizat deja, insa acum sunt disponibile abonamente la 200 de lei (adica vreo 42 de euro), pret care mi se pare extrem de mic pentru ce artisti au fost confirmati pana acum.

Tu ce parere ai despre SAGA Festival?

Previous article10 artisti care mi-au marcat anii 2010
Next article10 artisti pe care i-am descoperit in 2019
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.