refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Ce-am ratat la Electric Castle 2015 in 75 de poze si-un aftermovie

Dupa ce-am fost purtator de steag la primele doua editii ale Electric Castle Festival, iata ca din pacate, anul acesta am lipsit. Am avut insa un motiv cat se poate de bun, dar pe cat de mult m-am bucurat ca am ajuns la Rock Werchter, pe atat de mult mi-a parut rau ca n-am ajuns la Bontida si anul acesta.  (ma rog, am ajuns un pic cu ocazia TIFF, dar intelegeti voi ce vreau sa zic)

Asta e. Uneori la festivaluri trebuie sa alegi intre doua trupe pe care vrei sa le vezi si canta in acelasi timp pe scene diferite, iar alteori trebuie sa alegi intre doua festivaluri misto, dar care sunt in tari diferite.

Electric Castle 2015-73

Am urmarit insa din Belgia si modul in care s-a desfasurat Electric Castle si mi-as fi dorit si eu sa fiu acolo pentru ca a fost o editie d-aia de povestit nepotilor. Cu doua zile de noroiala a la Glastonbury, cu The Prodigy in incheiere si cu 4 zile de distractie Electric Style.

Mi-as fi dorit enorm de mult sa-i revad pe Parov Stelar Band (noroc ca vin la Bucuresti in septembrie) si pe Fatboy Slim (sunt convins ca a avut un set demential). Cred ca a fost super misto si la Rudimental (pe ei o sa-i vad la Sziget), ca sa nu mai zic de The Glitch Mob.

 Electric Castle 2015-12 Electric Castle 2015-36 Electric Castle 2015-47

Pe The Cat Empire si pe The Prodigy i-am vazut si eu la Rock Werchter, fix inainte sa ajunga si la Bontida si stiu exact cum a fost si la Electric Castle. Sau cel putin sper sa fi fost la fel de tare.

Ma bucur tare mult ca “traditia” steagului Romaniei a fost preluata si de altii si le multumesc tuturor celor care au fluturat tricolorul in timpul concertelor. Stiu ce inseamna asta si ma bucur ca anul acesta au fost multe steaguri ridicate si din alte tari.

Electric Castle 2015 – Official Aftermovie

This year we became ONE!
Thank you again, guys.
WE ARE THE PEOPLE!

Posted by Electric Castle Festival on Wednesday, July 29, 2015

Vazand pozele de dupa eveniment si aftermovie-ul care tocmai a fost lansat azi, uneori ma intreb daca nu cumva chiar am fost la Electric Castle 2015 si nu-mi mai aduc eu aminte :)) . Oricum au avut grija prietenii sa ma taguiasca in toate pozele in care aparea si steagul. Ah, ce-as fi vrut sa ma plimb si eu cu barca aia gonflabila si sa flutur steagul *daydreaming*.

Va las acum cu o galerie foto de la Electric Castle Festival 2015, realizata de corespondentul pandutzu.com la aceasta editie: Gabi Teris, pe care-l gasiti si pe pagina lui de Facebook – GT Photo. La anul sigur nu mai lipsesc.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.