Povestea unei legende: Ryan Giggs

Cred ca nu exista microbist care sa nu fi auzit de Ryan Giggs, jucatorul legendar al echipei Manchester United. In cei 23 de ani petrecuti in curtea clubului englez, Giggs a adunat nu mai putin de 963 de meciuri pentru United, fiind jucatorul care a imbracat de cele mai multe ori tricoul trupei britanice.

In cariera sa de senior a jucat doar la Manchester United si a reusit sa castige 34 de trofee. In afara de o cupa UEFA, o cupa a Angliei si o supercupa a Angliei, palmaresul sau este acelasi cu al lui Sir Alex Ferguson, o alta legenda a acestui club.

 Ryan Giggs

Giggs a debutat la varsta de 17 ani in culorile lui United, pe 2 martie 1991, intr-un meci cu Everton. In 2014 si-a anuntat retragerea ca jucator profesionist si pe 6 mai 2014 a jucat ultimul meci pe Old Trafford.

De-atunci este secundul lui Louis van Gaal si sper ca il asteapta o cariera la fel de prolifica si ca antrenor. Iata in cateva minute povestea lui, spusa chiar de jucatorul galez.

Did you know Ryan Giggs became a United fan because his Gran was? Watch the legendary Red share his story…

Posted by Manchester United on Tuesday, July 14, 2015

Ca fan al echipei Manchester United ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad jucand (la televizor doar, pentru ca nu l-am prins si live) si cu siguranta o sa am ce le povesti nepotilor despre el.

Desi se zvonea ca United o sa retraga numarul 11 ca semn de respect pentru cariera lui Ryan Giggs, se pare ca acum in echipa diavolilor este un nou numar 11, jucatorul belgian de doar 20 de ani, Adnan Januzaj.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.