Probabil cel mai trist final de film…

Am fost aseara sa vad si eu ultimul film, cel de-al saptelea, din seria Fast & Furious. Am citit multe pareri despre el si chiar voiam sa-l vad.

Pe langa cursele de masini si situatiile la limita din care scapa nevatamati protagonistii filmului, Furious 7 s-a dovedit a fi un omagiu adus lui Paul Walker, actorul care a jucat in sase din cele sapte filme ale seriei si care din pacate a murit intr-un accident de masina la finalul lui 2013.

Furious 7

SPOILER ALERT!

Daca nu ai vazut inca filmul, ai face bine sa nu dai inca play la clipul de mai jos. Este partea de final a filmului, in care atat noi, cat mai ales colegii sai de platou, ne luam la revedere de la cel care a fost Paul Walker.

Mi se pare unul din cele mai triste finaluri de film si n-are cum sa nu te emotioneze, mai ales daca ai fost fanul acestori filme si daca “ai crescut” alaturi de ele.

Probably the saddest movie ending ever

Probabil cel mai trist final de film… http://bit.ly/fstfrs7

Posted by pandutzu.com on Wednesday, April 8, 2015

Chiar si Vin Diesel, care e ditamai omul si pe care l-ai vedea mereu furios (si iute), se vede ca a fost foarte afectat de disparitia lui Paul. Pe langa prietenia din filme, cei doi au fost foarte buni prieteni si in viata reala.

Rapperul Wiz Khalifa a si compus o piesa in memoria sa, alaturi de Charlie Puth, iar “See you again” este evident inclusa pe coloana sonora a filmului, iar videoclipul oficial contine scene din Furious 7 (spoilers included) si din celelalte filme din serie care il au in prim-plan pe Paul Walker.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.