HBO GO disponibil si prin abonare directa!

Vestea buna de luni vine de la HBO, care anunta astazi ca incepand de-acum iti poti face abonament la HBO GO, serviciul lor de streaming online de filme si seriale.

Pana acum, cei care doreau un abonament la HBO GO o puteau face doar prin intermediul operatorilor de cablu, care includeau acest serviciu in pachetele ce contineau accesul la canalele HBO (HBO, HBO 2, Cinemax, Cinemax 2).

Serviciul online premium HBO GO oferă acces la numeroase producții HBO, seriale originale, filme și documentare, producții locale HBO Europe, dar și seriale de la alți producători de conținut premium, filme de succes și programe pentru copii.

Pe HBO GO pot fi urmărite toate sezoanele serialelor originale HBO de succes (Game of Thornes /Urzeala tronurilor, Westworld și Silicon Valley), alături de seriale clasice precum Sex and the City /Totul despre sex, The Sopranos / Clanul Soprano și The Wire / Cartelul crimelor. Abonații vor avea acces și la producțiile locale HBO Europe, inclusiv toate sezoanele unor seriale apreciate, precum Umbre, Valea Mută, și o selecție de documentare apreciate de critici și premiate la festivaluri.

În plus, HBO GO este locul unde pot fi urmărite în premieră filme noi de succes – Frumoasa și
bestia, T2. Trainspotting, Jackie și Assassin’s Creed: Codul asasinului – un catalog extins de filme, peste 450 de episoade de programe pentru copii, dar și seriale de top de la alți furnizori de conținut – Handmaid’s Tale / Povestea slujitoarei, Babylon Berlin, Tânărul papă / The Young Pope, Billions / Miliarde, Twin Peaks și Luther. Noi titluri sunt adăugate săptămânal, iar multe dintre premiere sunt simultane cu cele din S.U.A.

HBO GO este disponibil pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4 și anumite modele de televizoare smart Samsung. Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele.

Toți abonații noi care aleg această opțiune vor avea acces gratuit timp de o lună la conținutul HBO GO. După prima lună, prețul lunar pentru serviciul HBO GO va fi de 19,99 lei. Plata abonamentului se va face prin cardul bancar folosit pentru înregistrare.

In acest weekend a avut loc si premiera sezonului 2 a serialului romanesc UMBRE, asa ca daca vreti sa-l urmariti legal online o puteti face acum mult mai usor. Numai pentru acest serial merita sa va faceti cont. Daca mai adaugam si Game of Thrones si Westworld, deja cei 20 de lei pe luna par un chilipir.

Vizionare placuta!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.