Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Gramatik si multi altii, printre noile confirmari la Untold Festival

Line-up-ul Untold Festival s-a mai marit azi cu cateva nume foarte interesante si la cum se prezinta momentan, cred ca am aflat si headlinerii pentru zilele de joi si sambata.

Dupa mega show-ul de anul trecut de la Romexpo, Armin van Buuren iata ca revine mai repede decat mai asteptam in Romania si o sa ne ofere un show de exceptie si la Untold Festival.

UNTOLD_Armin van Buuren UNTOLD_Dimitri Vegas&Like Mike

In premiera in Romania, vor fi si Dimitri Vegas & Like Mike, cei doi frati belgieni care fac an de an un super show la Tomorrowland si sunt supranumiti regii acestui festival. Sunt tare curios ce vor pregati pentru setul de la Cluj-Napoca.

Tot azi au fost confirmati si cativa artisti care au mai fost pe la noi, dar care merita revazuti de fiecare data. Printre cei care ma intereseaza pe mine se numara: Gramatik, Tom Odell, John Digweed si Gentleman. Iata insa toate numele confirmate azi:


Pe langa toate aceste nume anuntate pana in prezent, organizatorii ne-au pregatit si un party retro cu muzica anilor ’80 ce-i va avea cap de afis live  pe Bonnie M, Mr. President si Culture Beat pe una din cele 10 scene ale festivalului.

Se anunta un weekend de poveste la Cluj-Napoca intre 30 iuli si 2 august, iar cei care doresc sa ia parte la aceasta aventura inca isi mai pot cumpara abonamente pentru cele 4 zile de festival la pretul promotional de 259 lei.

Be there!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.