Cel mai bun moment sa te apuci de Game of Thrones

0

Game of Thrones este cu siguranta serialul acestui deceniu, iar aventura inceputa in 2011 va ajunge la final in primavara acestui an.

Daca ai trait intr-o pestera in ultimii 9 ani si n-ai auzit inca de Game of Thrones, ar trebui sa stii ca este o adaptare dupa cartile din seria “A Song of Ice and Fire” ale lui George R.R. Martin si ca pana acum au aparut 7 sezoane cu cate 10 episoade fiecare, exceptie facand sezonul 7 care a avut doar 7 episoade.

Ei bine, daca te-ai gandit vreodata sa iei serialul de la inceput, acum este cel mai bun moment, pentru ca au mai ramas doar 67 de zile pana la premiera sezonului 8, astfel ca daca te uiti la cate un episod pe zi pana pe 15 aprilie, o sa ajungi cu el la zi chiar in ziua premierei. Iar apoi, o sa stai cu sufletul in fiecare saptamana alaturi de toti cei care am vazut deja cele 7 sezoane, in asteptarea fiecarui episod.

Din pacate insa, ultimul sezon va avea doar 6 episoade, dar partea buna e ca din ce se zvoneste vor fi episoade mai lungi de o ora fiecare. Episodul final va fi difuzat pe 20 mai in Romania, pe HBO si pe HBO GO.

Tot pe HBOGO poti urmari deja toate cele 7 sezoane de pana acum si recomandarea mea ar fi sa incepi sa-l vezi inca de azi, cate un episod pe zi (daca ai rabdare).

Foto via HBO Romania

Eu am furat un pic startul si am inceput sa revad primul sezon inca de luni pentru ca in urmatoarea perioada vor fi momente cand nu voi fi in tara si n-o sa am acces la HBOGO.

E fain sa revezi povestea de la inceput si sa faci legaturi cu lucrurile care stii ca urmeaza sa se intample. Abia astept sezonul final, asa ca am zis sa reintru in febra Game of Thrones inca de-acum.

Daca nu ai rabdare, iti recomand insa sa intri pe canalul Inca Ceva de pe Youtube, acolo unde gasesti discutii aprofundate pe tema Game of Thrones si poti sa prinzi de desfasurarea povestii + teorii legate de cum se va incheia sezonul 8.

Previous articleFestivalul care incheie vara – Fall in Love cu Liam Gallagher, Disclosure si Kaiser Chiefs
Next article10 ani de twitter! Cum mi-a schimbat viata o retea de socializare!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.